Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Bazyliszkowa pisze:Dorota pisze:Trzeba poszukac w kuchni bezpanskiego mieska...
Mru doswiadczony
Dziś już chyba nie będzie. Jest tylko to śmierdzące pietruszką i utopione we wrzątku.
Rozumiem. Ale czujnosc nalezy zachowac.
Mru
vega013 pisze: Tam jest mnóstwo bezpańskiego mięsa, szyneczka, żółty serek i inne przysmaki. Ta szafka nazywa się lodówka.
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Duża miała kawał kuraka, włożyła go do garnka z wodą, a nam nie dała. Mówi, że robi zupę. Nie lubimy zupy, niech sobie sama zje.![]()
Ten dzień nie jest dobry.
Kulokot
Wredna! Ukradła WASZEGO kuraka!
I zmarnowała go! Teraz kurak śmierdzi pietruszką i innym zielskiemFuj!!!
Dorota pisze:Kurak uprowadzony!
Mru
Bazyliszkowa pisze:Dorota pisze:Kurak uprowadzony!
Mru
No właśnie!!! A my pewnie znów dostaniemy chrupki.
Dorota pisze:Bazyliszkowa pisze:Dorota pisze:Kurak uprowadzony!
Mru
No właśnie!!! A my pewnie znów dostaniemy chrupki.
Trzeba poszukac w kuchni bezpanskiego mieska...
Mru doswiadczony
Haker1 pisze:Takie zielsko i jarzynki i zupa z kuraka to najlepsze jedzonko pod słońcem.
Nie lubię i nie jadam mięsa.
Jak moja Duża gotuje takiego kuraka to cały czas pilnuje garnka.
Haker wegetarianin ale jedzący ryby.
Bazyliszkowa pisze:Haker1 pisze:Nie lubię i nie jadam mięsa.
Haker, mięsa nie lubisz?
Chłopie, żartujesz, no nie?
Klakier
KAsia Amy pisze:Witajcie!!
vega013 pisze:Pancuś i Filunio kombinują jak się dostać do takiej szafki, do której wszyscy chcielibyśmy wejść i zamknąć drzwiczki za sobą. Tam jest mnóstwo bezpańskiego mięsa, szyneczka, żółty serek i inne przysmaki. Ta szafka nazywa się lodówka. Kiedy chłopaki ją wreszcie otworzą, wejdziemy tam, zamkniemy się i będziemy mieli raj na ziemi.
Oliwka rozmarzona
MaryLux pisze:Haker1 pisze:Takie zielsko i jarzynki i zupa z kuraka to najlepsze jedzonko pod słońcem.
Nie lubię i nie jadam mięsa.
Jak moja Duża gotuje takiego kuraka to cały czas pilnuje garnka.
Haker wegetarianin ale jedzący ryby.
A moja Duża baaaaaaaardzo rzadko gotuje, w tym roku zdarzyło się jej to tylko raz!
Bazyliszkowa pisze:vega013 pisze: Tam jest mnóstwo bezpańskiego mięsa, szyneczka, żółty serek i inne przysmaki. Ta szafka nazywa się lodówka.
Kiedyś tam byłam i naprawdę było dużo wszystkiego, bo były Święta, a wtedy Duzi jedzą najwięcej. I było wszystkiego dużo, tak dużo, że nie mogłam się zdecydować, czym się poczęstować i Duża mnie wyjęła z lodówki i wcale sobie nie pojadłam.
Mir Murka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości