Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:
U mnie Gucio drze ryjka miauuuuuuuuu o mizianki i turla sie po podlodze-by wyglaskiwac brzuszek to sie chyba nazywa roluje siebez konca i barankuje lebkiem o glaski
Jest tak zdesperowany ,ze nawet do obcych sie pcha po glaski
Czyli tez sie na Twoj widok rzuca na podlodze calym ciezarem do gory podwoziem i roluje??? Ale Gregorius je wychowal-bedziemy mialy garba albo dyskopatiebunia102 pisze:anulka111 pisze:
U mnie Gucio drze ryjka miauuuuuuuuu o mizianki i turla sie po podlodze-by wyglaskiwac brzuszek to sie chyba nazywa roluje siebez konca i barankuje lebkiem o glaski
Ja takie drąco-rolujące cudo mam w domuod razu poznać , że rodzina
![]()
![]()
anulka111 pisze:Czyli tez sie na Twoj widok rzuca na podlodze calym ciezarem do gory podwoziem i roluje??? Ale Gregorius je wychowal-bedziemy mialy garba albo dyskopatiebunia102 pisze:anulka111 pisze:
Ja takie drąco-rolujące cudo mam w domuod razu poznać , że rodzina
![]()
![]()
anulka111 pisze:Nie -ja rzucam ona lata jak szalona po czym biore myche tam gdzie spadla i rzucam ponownie-wychodzi na to ,ze to ja aportuje
kalair pisze:anulka111 pisze::kotek: Hmm to i Ty jestes db przeszkolona
Qrka, no faktycznie..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 193 gości