GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 9:52 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

mono19 pisze:A ja chciałam tylko powiedzieć, że Misia - siostra Gabi też już jest po sterylizacji. Była operowana we wtorek. Póki co nitki jeszcze z brzuszka wystają.
Pani doktor powiedziała, że miała wszystko rozwinięte jak dojrzała kotka. Stąd te 3 rujki. Ach ta dzisiejsza młodzież ;))
Pozdrawiamy
Misia i Monika

ooo, super :D Cieszę się, że u Misi wszystko ok, tak akurat wczoraj się zastanawiałam co tam słychać u dziewczyn :P Karmelita, a my na foty nadal czekamy 8) Misię też chętnie zobaczę :twisted:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Sob sty 29, 2011 10:47 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

a więc foty foty foty,pliz :D najchętniej obu pięknotek :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 30, 2011 10:24 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Misię mogę pokazywać w każdych ilościach. Poniżej zdjęcia z "ferii świątecznych Misi".
Proszę bardzo:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy
M&M

mono19

Od: Pt maja 22, 2009 16:43

Post » Nie sty 30, 2011 18:56 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

ale z Misi cudeńko!!!
przepiękna burania :D

ale o ile pamiętam Gabiszona to nie są identyczne,no nie? Gabiszon to taki diabełek :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 31, 2011 12:20 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

hihi jakie one podobne do siebie :)
dobra, wezmę i dziś po południu wrzucę fotki Gabisiaka.
faktycznie diabełek z niej niezły, ręce cały czas podrapane 8O
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Pon sty 31, 2011 12:40 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Jaka Misia śliczna! Ale duża panna już z niej, i te oczyska :1luvu: Hehe, ale widać, że ciekawska i rozrywkowa panienka - tu na drzewko, tu się na choince schować i bombki atakować.. :lol: I prosimy o Misię w każdych ilościach 8) I Gabryśkę! :D

jhet

Post » Pon sty 31, 2011 22:52 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Podobne moim zdaniem są, tak z wyglądu, jak i z charakteru. A jakby ktoś miał wątpliwości, to zamieszczam kilka przykładów:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy!
M&M

mono19

Post » Wto lut 01, 2011 14:35 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

no tak, ja wczoraj porobiłam jakieś fotki Gabi, ale się mi wziął i rozwalił czytnik kart, więc nic nie wrzuciłam ehhh :(

mono, ale Ci Misia robi porządki wszędzie :ryk:
u nas Gabiniak z wysokopiennych czynności upodobała sobie drzwi w małym pokoju na które wskakuje i się trzęsie na nich łapiąc równowagę :roll: nie wiem co to za przyjemność, no ale skoro lubi, to co jej bronić będę :mrgreen:
tak się przyglądam Misi na zdjęciach i widzę, że nasza Gabi ma chyba ciemniejszy nosek i sierść, ale budowę główki i ciałka to prawie takie same :lol: ale szczerze mówiąc na tej fotce co się wspina po siatce, to normalnie nie do rozróżnienia, są identyczne :) :) :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Wto lut 01, 2011 22:30 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

no to wrzucam obiecane fotki :)

Obrazek

mój kocyk

Obrazek

pajęczak z rzemyków to moja ulubiona zabawka

Obrazek
Obrazek

skoki to moja specjalność

Obrazek

lubię też wyglądać przez szybkę i gadać do ptaków

Obrazek

i łóżko moich opiekunów

Obrazek
Obrazek

jak ja lubię się tu wylegiwaaaaać, dobranoc :)

Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Wto lut 01, 2011 23:19 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Ale cudne dziewczyny! I jakie obie skoczne! :ryk: A Gabrysia to :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Moje maleństwo kochane coraz piękniejsze się robi :love:

jhet

Post » Wto lut 01, 2011 23:24 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

karmelita pisze:Obrazek

i to oczko koślawe :mrgreen: :1luvu:

jhet

Post » Śro lut 02, 2011 22:53 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Karmelita,
a tak z ciekawości, ile Wasza Gabryśka teraz waży, bo Misia ma 2,4 kg i wydaje mi się, że trochę mało... Co lubi jeść?

Pozdrawiamy,

M&M

mono19

Post » Śro lut 02, 2011 23:04 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Obrazek
jaka jestem piękna :1luvu: Ale powabne spojrzenie ma tu Misia :lol: :D
Tak wyglądowo to obie panny mają chyba podobną posturę. Ale pamiętajmy też, że Gabrysia jest troszkę starsza od Misi ;)

jhet

Post » Czw lut 03, 2011 10:32 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Gabi jest starsza od Misi? Nawet nie wiedziałam, a jaka jest między nimi różnica? Po zdjęciach nie zauważyłam specjalnie.
Ja tam lubię kocurrry, które są szczuplejsze, jak nie marudzą przy misce, nie ma problemów w kuwecie ani robali, nie są osowiałe i mają ładną sierść, to nie ma się co martwić :) Prawdziwy dziki kot musi mieć wystające łopatki :ryk: :kotek: Przytyć zawsze zdąży, nie ma co jej na siłę tuczyć za młodu :mrgreen: Gabi wcina głównie suche jedzonko, nigdy nie marudzi i nie wybrzydza, co mnie bardzo cieszy :lol: Teraz karmię ją Royal Canin 36 i Puriną Pro Plan dla kociaków do roku życia. Raz na tydzień daję jej saszetkę. Zważę ją po południu, jak robiliśmy jej ostatnie odrobaczenie, to ważyła 2kg, ale to było jakiś czas temu.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Pt lut 04, 2011 9:46 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

No ładnie, zważyłam Gabi i okazuje się, że dobiła do 3kg :?: :!: to teraz ja się zaczynam zastanawiać, czy nie jest za gruba :lol: choć szczerze mówiąc dupinkę to ma taką cieniutką, łopatki wystają, żebra też czuć, wiec zgłupiałam :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

[poprzednia][następna]