Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 19:10 Re: wrocławskie koty w potrzebie........

zapraszam na bazarek dla Kiwi i Okrąglinka :wink: viewtopic.php?f=20&t=123481

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon sty 31, 2011 8:21 Re: wrocławskie koty w potrzebie........

ROZSYŁAJCIE GDZIE SIĘ DA.
ZBIERAMY PODPISY POD PROJEKTEM NOWEJ USTAWY O OCHRONIE ZWIERZĄT.
http://www.koalicja.org.pl/

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Pon sty 31, 2011 8:27 Re: wrocławskie koty w potrzebie........

PILNE: dzisiaj na ulicy Natasza znalazła wyrzuconego domowego rudzielca! Kot bardzo miły, domowy, nie może zostać na ulicy. Bardzo pilnie potrzebne DT!
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sty 31, 2011 10:23 Re: wrocławskie koty w potrzebie........

turkawka pisze:PILNE: dzisiaj na ulicy Natasza znalazła wyrzuconego domowego rudzielca! Kot bardzo miły, domowy, nie może zostać na ulicy. Bardzo pilnie potrzebne DT!

prosimy :!: nie mamy dla niego miejsca, siedzi w transporterku - nie chcemy i nie możemy go przecież zawieźć do schroniska :( Ruda znaleziony w miejscu gdzie karmimy, ktoś go tam podrzucił :evil:

jessi74

Post » Pon sty 31, 2011 11:58 Re: wrocławskie koty w potrzebie........

turkawka pisze:PILNE: dzisiaj na ulicy Natasza znalazła wyrzuconego domowego rudzielca! Kot bardzo miły, domowy, nie może zostać na ulicy. Bardzo pilnie potrzebne DT!

Dziewczyny, napiszcie trochę więcej o tym rudasie.. To kot czy kotka? Wykastrowany/a? Załatwia się do kuwety?
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Pon sty 31, 2011 12:53 Re: wrocławskie koty w potrzebie........

Agita pisze:

Dziewczyny, napiszcie trochę więcej o tym rudasie.. To kot czy kotka? Wykastrowany/a? Załatwia się do kuwety?

Dokładnie - czekamy na więcej informacji, jak tylko będą.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon sty 31, 2011 13:14 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

to kocurek, oswojony, więc pewnie kuwetkowy :wink: chyba nie jest wykastrowany, ale na zabieg możemy go zawieźć, narazie siedzi zamknięty w transporterku, nie mamy co z nim zrobić niestety , a tam gdzie karmimy bezdomniaczki, osowojony kotek sobie nie poradzi
popytajcie proszę :( po południu musimy zdecydować co z nim :(

jessi74

Post » Pon sty 31, 2011 13:45 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

jessi74 pisze:to kocurek, oswojony, więc pewnie kuwetkowy :wink: chyba nie jest wykastrowany, ale na zabieg możemy go zawieźć, narazie siedzi zamknięty w transporterku, nie mamy co z nim zrobić niestety , a tam gdzie karmimy bezdomniaczki, osowojony kotek sobie nie poradzi
popytajcie proszę :( po południu musimy zdecydować co z nim :(

Rudy siedzi w transporterku w kanciapie na Małachowskiego nie miałam co znim zrobić bo musiałam biec do pracy a miałam dosłownie kilka minut.
Dawałam kociakom jeść a on wybiegł spod wagonów, głodny, zmarznięty, cały się trząsł i bardzo płakał.
Ktoś nam go podrzucił, widac że to kot domowy, od razu wepchał sie na ręce i kazał się zabrać.
No i kotek jest bardzo urodziwy, młody, bardzo sympatyczny napewno szybko by znalazł dom ale na dzień dzisiejszy nie mamy co z nim zrobić :cry: :cry: :cry:
(u mnie bunt domowników i nie mogę go zabrać :evil: )
ON SOBIE NIE PORADZI TAM POD WAGONAMI :!: :!: :!: :!:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon sty 31, 2011 15:03 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

jeśli on nie jest dziki i nie bije innych kotów - bo mam w domu kotę, co się boi bijących kotów no i muszę urobić TZ :)
to mogłabym go wziaść na DT ale musi być wykastrowany...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon sty 31, 2011 15:05 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

Magdalena424 pisze:jeśli on nie jest dziki i nie bije innych kotów - bo mam w domu kotę, co się boi bijących kotów no i muszę urobić TZ :)
to mogłabym go wziaść na DT ale musi być wykastrowany...

napisałam PW :ok:

natasza25

Post » Pon sty 31, 2011 15:08 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

TZ urobiony :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pon sty 31, 2011 20:36 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

Magdalena424 pisze:TZ urobiony :)

ufff, czyli kocur będzie miał DT?

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon sty 31, 2011 21:09 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

Czekamy na jakieś zdjęcia :)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 31, 2011 22:32 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

Rudy dzisiaj stracił swoje klejnoty 8) i pojechał do Magdalena424 :ok: :ok: :ok:
Miał dzisiaj cięzki dzień chłopak :kotek:
Czekamy na wieści i zdjęcia :kotek: :ok:

natasza25

Post » Wto lut 01, 2011 8:35 Re: wrocławskie koty Rudas wyrzucony na ulicę PILNIE DT!! str.71

natasza25 pisze:Rudy dzisiaj stracił swoje klejnoty 8) i pojechał do Magdalena424 :ok: :ok: :ok:
Miał dzisiaj cięzki dzień chłopak :kotek:
Czekamy na wieści i zdjęcia :kotek: :ok:

noc minęła nam niestety koszmarnie.....:( :( :( łazienka w której siedział wygląda i pachnie .... nawet nie mówię...
o mało w nocy nie dostałam eksmisji od TZ......

Kocio wykazuje oznaki "chciałbym ale sie boję :) " ale jak już sie przełamie to - miziaj miziaj mnie :)

ciagle zastanawiamy sie nad imieniem:)

Magdalena424

[poprzednia][następna]