BUBA W DOMKU STAŁYM NARESZCIE MOJA KRÓLEWNA SZCZĘŚLIWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 14:03 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

Ale czym zatrucie?
najszczesliwsza

Post » Śro sty 26, 2011 22:20 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

Szalony Kot pisze:Kwiatkiem jakim?

Trzymam kciuki, dacie radę - i Ty, i Kitka :ok:

Nie mam kwiatków, nic nowego do żarcia nie dałam!
najszczesliwsza

Post » Pt sty 28, 2011 20:50 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

No i mamy winnego, a raczej winnych.
Kitka znów wymiotuje dziś, robalami...
Mam panikę robić, czy spokojnie jeśli się nie odwadnia do poniedziałku czekać?
Krde bo jutro mam zajęcia i egzaminy...
najszczesliwsza

Post » Sob sty 29, 2011 1:04 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

a moze po drodze do szkoły po prostu wstąpisz do weta jakiegos po coś na robaki ?
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Sob sty 29, 2011 6:29 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

florida_blue pisze:a moze po drodze do szkoły po prostu wstąpisz do weta jakiegos po coś na robaki ?

Wykorzystam jakąś przerwę i pobiegnę...
najszczesliwsza

Post » Sob sty 29, 2011 15:39 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

Na wszelki wypadek warto by iść też z małym do lekarza i poprosić o badanie na pasożyt, nigdy nic nie wiadomo... Koty pewnie wszystkie mają glisty a przy takiej zaawansowanej inwazji zdrowo sypią jajkami.
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pon sty 31, 2011 18:40 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

Dziś mróz siarczysty, ja od jakichś 20 minut dopiero mam transporter, więc nie udało się zorganizować wizyty u weta dziś.
Na pewno jedzie Kita, ale jeszcze Azora myślę wet powinien obejrzeć.

A co do człowieków i pasożytów, to jutro idę do lekarza i żądam leków na to...

Z synkiem będzie największy problem ;/ bo pediatra wymaga wyniku badań na robaki, że są obecne, a badania nie są miarodajne, są kosztowne i czasochłonne.
najszczesliwsza

Post » Pon sty 31, 2011 21:45 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

najszczesliwsza pisze:Dziś mróz siarczysty, ja od jakichś 20 minut dopiero mam transporter, więc nie udało się zorganizować wizyty u weta dziś.

Z synkiem będzie największy problem ;/ bo pediatra wymaga wyniku badań na robaki, że są obecne, a badania nie są miarodajne, są kosztowne i czasochłonne.

ale padiatra wymaga badań od synka czy od kota? :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lut 01, 2011 8:48 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

Catnaperka pisze:
najszczesliwsza pisze:Dziś mróz siarczysty, ja od jakichś 20 minut dopiero mam transporter, więc nie udało się zorganizować wizyty u weta dziś.

ale padiatra wymaga badań od synka czy od kota? :oops:

Od synka, odmawiała przepisania leku na robaki mimo, że widziała a jego pupie owsiki, które w kale w badaniu dzień wcześniej nie wyszły. Jak miał robale, to nosiłam kupkę przez miesiąc codziennie i nic nie wyszło, a miał owsiki na pewno i po objawach to glisty jeszcze...
najszczesliwsza

Post » Wto mar 01, 2011 7:55 Re: DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA POMOCY S.16

bardzo ładna Buba na zdjęciach z allegro , takie urocze kociątko. Może by warto tutaj zmienić tytuł z DT BUBY KITKA CHORA MOŻLIWA PANLEUKOPENIA... na coś w stylu BUBA NADAL CZEKA NA DOM ?
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto mar 01, 2011 9:13 Re: Buba nadal czeka na dom i robi sobie ze mnie jaja...

Buba z okazji obwieszczania jej, że ma czas u nas do końca marca jak i wystawienia jej Allegro w zasadzie na jej oczach postanowiła dostać jakiegoś zapalenia dziąseł, w czwartek do weterynarza, tak by TŻ nie wiedział, bo ja nie mam na jedzenie dla dziecka w tej chwili... A do weta muszę na krechę i TŻ by mnie ubił.
najszczesliwsza

Post » Wto mar 01, 2011 10:11 Re: Buba nadal czeka na dom i robi sobie ze mnie jaja...

kup Baikadent (coś tak sie nazywa) w ludziowej aptece. Kosztuje ok 9 zł ale doskonale nadaje sie
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]