zaadoptuje kota

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 22:29 Re: zaadoptuje kota

Good Girl jakoś od kilu stron juz nie pytasz o kota tylko polemizujesz i tracisz klasę dziewczyno. Może rzeczywiście coś w tym jest, a na zadane pytania na początku watku nadal nie odpowiedziałaś. Może kup sobie pluszaka, teraz są takie ładne w sklepach.
Ech, nie wiem już co o tym myśleć, może potarmoszę :kotek: i pójdę spać :?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw sty 27, 2011 22:37 Re: zaadoptuje kota

ewan pisze:Good Girl jakoś od kilu stron juz nie pytasz o kota tylko polemizujesz i tracisz klasę dziewczyno. Może rzeczywiście coś w tym jest, a na zadane pytania na początku watku nadal nie odpowiedziałaś. Może kup sobie pluszaka, teraz są takie ładne w sklepach.
Ech, nie wiem już co o tym myśleć, może potarmoszę :kotek: i pójdę spać :?

To dziwne kogo mam pytac skoro jest nagonka?jak owa Pani od poczatku sie uparła na mnie to nikt jej nie zwrócilł uwagi kiedy mi pusciły na chwile nerwy ,bo posuwa sie za daleko znów ja jestem winna,a za dobra rade bardzo dziekuje prosze jednak mi ich juz wiecej nie dawac

Good Girl

Od: Śro sty 26, 2011 11:42

Post » Pt sty 28, 2011 10:38 Re: zaadoptuje kota

Drodzy Panstwo!Wy jako znakomici''kociarze''powinniscie wiedziec ,że kot z dłuzszym włosem to nie zawsze jest kot rasowy.Napisałam po troche sie okreslając,ale np.dzieki niektórym życzliwym znalazłam przepięknego kota odbiegającego w zupełnosci od tego co napisałam.Po to pisze te cechy ,by uniknąc nieporozumienia.Ja tez mam pewne ograniczenia np.psa i nie moge wziasc kota,który nietoleruje psów,badz jest dziki wobec ludzi ,bo mam dzieci.Piszac ograniczenia nie mam nic złego na mysli,zeby zaraz nie było kolejnego tematu na dwa dni.Jesli na poczatku sie troche wzburzyłam odnosnie danych pytan przepraszam swiadzcy to po prostu o mojej niewiedzy.Wiem ,że duzo osób dzieki jakze dociekliwej ocenie owej PAni mojej osoby powiedziało sobie w duchu -z tą baba nie bede gadac!to prosze innych niech spojrza na to obiektywnie i jesli beda miec ochote napisza prywatnie do mnie.Tymczasem zycze miłego weekendu :D

Good Girl

Od: Śro sty 26, 2011 11:42

Post » Nie sty 30, 2011 19:36 Re: zaadoptuje kota

Good Girl pisze:znalazłam przepięknego kota odbiegającego w zupełnosci od tego co napisałam

:ok:
No to prosimy o fotki, jak już będzie w domku. :mrgreen:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pon sty 31, 2011 20:42 Re: zaadoptuje kota

Good Girl pisze:to kazdy jest tu tak besztany?

Hehe. Na ogół tak. Jak wytrzyma pierwszy atak - znaczy się można gadać dalej. :lol:
Gdybyś chciała drugiego kota do kompletu to daj znać. Wytrzymałas napór i to się chwali. ;-)
I tak nasłałabym na Ciebie kogoś do sprawdzenia domu, więc zazwyczaj nie gadam na próżno. ;-)
Bo tak naprawdę cuda można opowiadać, ale rzeczywistość później skrzeczy, więc szkoda czasu.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon sty 31, 2011 21:22 Re: zaadoptuje kota

Goodgirl !
Gratulacje! :piwa:

AnielkaG napisała:
tak się składa że jestem jednym z aktywniejszych DT na tym Forum i wyadoptowuję kilkadziesiąt kotów rocznie, do dobrych domów

i kończę tę niewątpliwie bezsensowną wymianę postów z kimś duuużo poniżej mojego poziomu

Smutno mi z powodu tego, co napisałaś. Twoja pewność, że Goodgirl jest osobą, którą poznałaś wcześniej, a której nie wydałaś kota, też mnie niepokoi.
Krzysiekbolo

[poprzednia]