Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:już poprawiam na Romka, Namidzie będzie cieżko logistycznie dwie zmiany pod rząd.
Albo madame sie podzieli klatką, albo będzie kiblować na kocimskiej
Tosza pisze:namówiłam lutrę na trzymanie Jarusia na rękach na trzeciej zmianie( namówiłam ja na jeszcze inne rzeczy
![]()
, ale nie ma to związku z Dniem kota
). Proszę nie dawać Lutrze na tej zmianie juz żadnego kota
Widzę, że środkowa zmiana jest wolna, ale w żaden sposób nie dojadę. Ja jak dotrę, to zostanę,możecie mnie wykorzystać w dowolny sposób, ale ja nie potrafię nagabywać ludzi, moge jedynie obrażać niektórych pracowników Galerii
miszelina pisze:Tosza pisze:namówiłam lutrę na trzymanie Jarusia na rękach na trzeciej zmianie( namówiłam ja na jeszcze inne rzeczy
![]()
Widzę, że środkowa zmiana jest wolna, ale w żaden sposób nie dojadę. Ja jak dotrę, to zostanę,możecie mnie wykorzystać w dowolny sposób, ale ja nie potrafię nagabywać ludzi, moge jedynie obrażać niektórych pracowników Galerii
To na trzeciej zmianie będzie bardzo dużo kotów: w klatce mogą siedzieć razem Majeranek i Klara, Madame musi być osobno i Romek z nią na zmianę. Trzecia klatka to Portos i Re. No i jeszcze Jaruś cały czas na rękach
noemik pisze:Kosmo, zdaje się, że gdzieś Aga pisała, że Kminkowski ma być z Majeranowskim w klatce, bo się znają... Da się?
Madame i Roman może wcześniej, a czy Roman już po szczepieniu?
miszelina pisze:Tosza pisze:namówiłam lutrę na trzymanie Jarusia na rękach na trzeciej zmianie( namówiłam ja na jeszcze inne rzeczy
![]()
To na trzeciej zmianie będzie bardzo dużo kotów: w klatce mogą siedzieć razem Majeranek i Klara, Madame musi być osobno i Romek z nią na zmianę. Trzecia klatka to Portos i Re. No i jeszcze Jaruś cały czas na rękach
Tosza pisze:miszelina pisze:Tosza pisze:namówiłam lutrę na trzymanie Jarusia na rękach na trzeciej zmianie( namówiłam ja na jeszcze inne rzeczy
![]()
Ja chętnie obstawiłabym inna zmianę, ale mam zajęcia od 8.00 do 15.00. Jeżeli moge komus dostarczyć Jarusia przed 8.00 i odebrać go z Galerii o 16.00 , to byłoby świetnie, ale zdaję sobie sprawę, że to problem. Jeszcze porozmawiam zaraz z panią Małgosią, może ona dostarczy kota na 14.00, ale wątpię...
kosma_shiva pisze:kosma_shiva pisze:kosma_shiva pisze:1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com
kto co może zaproponować ( transport/kot/gadane ) oraz godziny
koty mogą być co najmniej ze 3 na zmianie(3 klatki) lub mieszkające ze sobą po dwa czyli nawet 6
12-14, 14-16, 16-18
DZIEŃ KOTA
baby - cały dzień:
Tweety, Miszelina, Lutra, Katgral, Noemik(?), Pluskwa, kosma, Kasumi, Kocuria będzie trzymać klarcię
koty
12.00 - 14.00
1 Ryfka - transport i obecność Namida
2 Vizir i Hymen - transport i obecność Namida
3. Inka - transport i obecność Edit_f
14.00 - 16.00
1 . Jaruś na rękach Lutry
2 proponuję Mamunię z córunią - transport ??
3 kociczki z rury / Flip
16.00 - 18.00
1. Re i Portos - transport i obecność Namida
2. Majeranek i Klara - transport na Chocimską z manatkami
3. Romeo i Madame - transport na Chociską z manatkami
no to tak:
mamy jeszcze:
Flip od Moniki
Mamunia z córunią od p. Anety
kociczki z rury od p. Zbyszka
można to na środkową zmianę wsadzić, tylko
nie znam tych ludzi i nie wiem skąd trzebaby było koty zabierać.
Mąź Pluskwy moze coś zawieżć/przywieźć
proszę o zgłoszenia czy osoby z punktu 2 i 3 na drugiej zmianie się zgodzą na taką porę i kto odpowie za transport?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości