Jeśli będzie potrzebna pomoc w skopiowaniu treści jakiś postów, to chętnie służę

Edit-pokręciłam coś z Krynią i Mruczeńką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
graszka-gn pisze:Admin przywrócił Krynię na jej "stołek głównodowądzącej wątkiem". Odmeldowuję się.
Jeśli będzie potrzebna pomoc w skopiowaniu treści jakiś postów, to chętnie służę
graszka-gn pisze:Admin przywrócił Krynię na jej "stołek głównodowądzącej wątkiem". Odmeldowuję się.
graszka-gn pisze:Admin przywrócił Mruczeńkę na jej "stołek głównodowądzącej wątkiem". Odmeldowuję się.
Edit-pokręciłam coś z Krynią i Mruczeńką
Hanulka pisze:dziewczyny, spokojnie, zawsze można ten wątek "tymczasowy" zamknąć i Mruczeńka1981 otworzy nowy, jak już będzie miała chwilkę![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:To jak będzie?
graszka-gn pisze:AniaWrocław pisze:To jak będzie?
Oczywiście, że Mruczeńka - jak w poprzedniej części. Wystarczy popatrzeć na pierwszy post.
To mnie się pokręciło w ostatniej chwili - taka "Kryniomania" zapanowała, że trudno się oprzeć
AniaWrocław pisze:graszka-gn pisze:AniaWrocław pisze:To jak będzie?
Oczywiście, że Mruczeńka - jak w poprzedniej części. Wystarczy popatrzeć na pierwszy post.
To mnie się pokręciło w ostatniej chwili - taka "Kryniomania" zapanowała, że trudno się oprzeć
No gra i trąbi zespół Kombi!
Mruczeńka1981 pisze:jestem
Mruczeńka1981 pisze:jestem
Hanulka pisze:Mruczeńka1981 pisze:jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 127 gości