ależ zadziorne spojrzenie

jak ona dzisiaj?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AbiWord pisze:Wreszcie mogę napisać coś konkretnego. Byliśmy u wet. Okazało się, że już powinna jeść a nie je. Sprawdzili i co się okazało? Carniviroza czy jakoś tak. Wirus w jamie gębowej powodujący ranki a te bule jamy gębowej. Kot nie je bo go boli. Koniuszek języka starty. Czas leczenia (regeneracji) 21 dni. Cholera by to jasna wzięła. Postanowiłem ją dokarmiać. Pije wodę z cukrem. Dodatkowo kupiliśmy instant do dokarmiania i będziemy podawać strzykawką. Już dałem 2 ml. Sprawdzam czy będzie zwracać. Jak dotąd po 3 godzinach wszystko ok. Temperatura 38,4 (badana 40 min. temu).
Wodę z cukrem nie, ma glukozę w kroplówce.
Rozumiem, że ten instant to convalescence.
AbiWord pisze:Wodę z cukrem nie, ma glukozę w kroplówce.
Wet twierdzi, że dobrze. Podawać na rozruszanie jelit. Ja też jak studiowałem na fizjologii zwierząt mówili mi, że jest wskazane po chorobie wzbudzanie żołądka poprzez słodkie w wodzie.Rozumiem, że ten instant to convalescence.
Tak, to to.
Na razie dałem mało aby sprawdzić czy nie zwraca. Zamierzam dawać więcej. Dzięki wielkie za radę bo zastanawiałem się ile dawać aby nie przesadzić i aby nie było za mało.
AbiWord pisze:Sowa odeszła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Lexy, sylwiakociamama i 172 gości