Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 30, 2011 22:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:
kotx2 pisze:bardzo żałuję ,ze nie mam mozliwości przyjazdu ,przynajmniej nie w tej chwili,bo sprawa jest intrygująca i chciałabym zobaczyc na własne oczy i dowiedzieć sie o co w tym wszystkim chodzi 8) ...

jestem w stanie zafundować ci przejazd i nocleg - w formie przelewu żebyś nie musiała się z nami spotykać ani kontaktować w jakikolwiek sposób
tylko weź kogoś jako świadka bo i z ciebie zrobią kłamcę i oszusta

A to pozwól że ja zadecyduję Kto mnie będzie odwiedzał. A ty jak masz tyle kasy , to jedż i nakarm głodne koty w Wielgowie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie sty 30, 2011 22:16 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
agiis-s pisze:
kotx2 pisze:bardzo żałuję ,ze nie mam mozliwości przyjazdu ,przynajmniej nie w tej chwili,bo sprawa jest intrygująca i chciałabym zobaczyc na własne oczy i dowiedzieć sie o co w tym wszystkim chodzi 8) ...

jestem w stanie zafundować ci przejazd i nocleg - w formie przelewu żebyś nie musiała się z nami spotykać ani kontaktować w jakikolwiek sposób

A to pozwól że ja zadecyduję Kto mnie będzie odwiedzał. A ty jak masz tyle kasy , to jedż i nakarm głodne koty w Wielgowie.

dobrze powiedziane :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie sty 30, 2011 22:21 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ciebie Ania :1luvu: z otwartymi ramionami. :D

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 23:16 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
taizu pisze:
e-dita pisze: nie będę Izie szukać rozwiązania tej sytuacji

Pewnie dlatego, że dobrego rozwiazania brak... No i daleko łatwiej doszukiwać się potem błędów w cudzych... :mrgreen:

Naturalnie Taizu. Krzyczeć że kotów za duzo. A potem ,że za mało. A tak drogie panie.Zmądrzałam. Dzięki Wam. Waszym atakom na mnie. Doprowadzę mój dom do tego ,ze będzie w nim tylko kilka kotów. Odświeżę mieszkanie po kotach z Tęczy i będę Wam tutaj na wątku pokazywała śliczne zdjęcia. Przecież o to własnie chodzi?Wtedy będziecie zadowolone.No i nie będziecie się miały do czego doczepić.Choć co prawda wątek jest przeznaczony czemu innemu. Ale mniejsza o to.

czyli jest dokladnie tak jak mowilam agiis ,ze dojrzalas do tego by pozbyc sie kotow z domu. Najpierw urzadzilas wylegarnie wszy,pchel,grzybicy i bialaczki ,a teraz to co samo nie umrze, pojdzie na dzialke. A nasza lokalna gwiazda bedzie miala wreszcie przestrzen albo na nowe ,male koteczki albo na rozwijanie talentu. Brawo izo! Kotki sie znudzily bo chore i zestarzaly sie ,no i wiekszosc z czego mialam okazje poznac to dzikawe wiec piedutnac je na dzialke zeby w domu nie smrodzily. Genialna odpowiedzialnosc - najpierw nazbierac jak chomik koty, a potem je wyekspediowac na dzialke. Co jakis czas zaplakac na forum ,ze kotka lisy zjadly albo doberman, bo przeciez takie domowe to instynkt dawno stracily juz. Ach, jeszcze co jakis czas ktorys odejdzie na bialaczke , stadko dzialkowe powoli pozaraz sie tez bialaczka i w koncu koci problem sie rozwiaze sam. Brawo!Obie z ta Wiolka wyslac was w kosmos. Jedna domowe koty uwiezila w smierdzacym,pelnym smieci ,lodowatym bunkrze zeby zarabiac na nich a druga domowe koty bedzie wywalac na dwor. To sie nazywa milosc do zwierzat. Amen.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie sty 30, 2011 23:24 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

A tak dojrzałam. :D Dzięki wam. :1luvu:
Reszty nie będę komentować bo i nie ma po co.

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 23:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kya podoba mi sie twój post. :D Czytam go i czytam w kółko. Jesteś niesamowita!!! :D Rozbawiłaś mnie totalnie. To dobrze. Ostatnio bardzo mało się śmieję. :roll:

A to wiesz tak zapytam skoro już tu jesteś.Bo ty w tej branży dłużej jesteś i talent masz?Dobrze mi idzie ? czy kiepsko?
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 23:33 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 23:31 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:A tak dojrzałam. :D Dzięki wam. :1luvu:
Reszty nie będę komentować bo i nie ma po co.

Szkoda ,ze jak znosilas koty do domu to nigdy nie djrzalas by szukac im domow tylko czekalas az dorosna u Ciebie i pozarazaja sie wszelakimi swinstwami. Zbieractwo jest straszne .

kya

Post » Nie sty 30, 2011 23:35 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Tak bardzo straszne.Brrr.....Nie szukałam, bo Tato ciężko chorował.Prosiłam o DT na wątku. Cały czas. Non stop.

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 23:54 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Tak bardzo straszne.Brrr.....Nie szukałam, bo Tato ciężko chorował.Prosiłam o DT na wątku. Cały czas. Non stop.

Bzdura! Koty znosilas do domu jak Twoj tato byl zdrowy . Nie zaslaniaj sie przynajmniej niezyjacym ojcem. Nie wspominaj ostatnich brzuszkow tylko. Wczesniej tez byly kociaki i dorosly w Twoim domu . Nawet nie probowalas im szukac nigdy domu. Tego malentasa czarnego ,ktory zaraz pozniej umarl na bialaczke czy inne swinstwo tez nie chcialas nam dac zeby znalec mu dom. Bo " taki fajny" byl. Nie mam litosci dla zbieraczy, bo w imie zle pojetej milosci krzywdza zwierzaki. Ten kociak mogl zyc do dzisiaj , ale wolalas sobie zostawic zabaweczke bo przeciez tak lubisz male brzuszki ,prawda? Twoja przyjaciolka od serca Wiola tez nie chciala dac kociakow do adopcji. Jak dla mnie jestescie jak siostry blizniaczki :evil:

kya

Post » Pon sty 31, 2011 0:03 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ziew. To już jest nudne. E-dita, powtarzam pytanie: byłaś u Izy w domu?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon sty 31, 2011 0:03 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Bzdura powiadasz. Mój Tato miał nowotwór od prawie dwóch lat.Całe lato kiedy zaczęły się cyrki na Tęczy i Lotnisku, bardzo żle sie czuł.Powinnam być więcej czasu przy nim ,zamiast ratować kociaki.Ile razy prosiłam Was o pomoc w przeszukaniu starych zapadłych altanek?

I bardzo proszę nie wypowiadaj się więcej na temat Mojego Taty.
Nie jesteśmy z Wiolką bliżniaczkami. Dzięki Bogu.

iza71koty

Post » Pon sty 31, 2011 6:13 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Bzdura powiadasz. Mój Tato miał nowotwór od prawie dwóch lat.Całe lato kiedy zaczęły się cyrki na Tęczy i Lotnisku, bardzo żle sie czuł.Powinnam być więcej czasu przy nim ,zamiast ratować kociaki.Ile razy prosiłam Was o pomoc w przeszukaniu starych zapadłych altanek?

I bardzo proszę nie wypowiadaj się więcej na temat Mojego Taty.
Nie jesteśmy z Wiolką bliżniaczkami. Dzięki Bogu.

To nie ja zaslaniam sie zmarlymi zeby ratowac twarz i wystawiac sobie usprawiedliwienie ze swoich poczynan. Caly czas mowisz tylko o kilku kociakach z teczy ,a ja mowie o calym Twoim stadzie w domu.
Ty zgromadzilas stado w domu a Wiolka zamknela w baraku ,nawet liczba kotow mniej wiecej ta sama . Obie skrzetnie ukrywacie swoje stada, obie macie wstret do adopcji ,obie znacie najlepiej dwa slowa " daj" i " ja". Wasze szalenstwo jednak zaczyna miec dziwny posmak, jedna wydzwania do ludzi straszac ze podrzuci im koty, a druga po prostu chore koty wypusci na wolnosc. I Ty mowisz , ze to jest normalne???????? 8O

kya

Post » Pon sty 31, 2011 6:52 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Proszę zaniechać obraźliwych postów. Nawet bez niecenzuralnych słów naruszacie :arrow: regulamin forum
w zakresie zachowania :arrow: netykiety.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon sty 31, 2011 7:18 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
agiis-s pisze:

a to ja już sama zadecyduję na co wydam moje prywatne pieniądze co?

edit: finansowanie zbieraczek kotów i osób szkodzącym dobru zwierząt jakoś mnie nie kręci - więc ani ty ani Wiolka raczej na żadną kasę ode mnie nie liczcie
Ostatnio edytowano Pon sty 31, 2011 7:32 przez agiis-s, łącznie edytowano 1 raz
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon sty 31, 2011 7:20 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Afatima pisze:Ziew. To już jest nudne. E-dita, powtarzam pytanie: byłaś u Izy w domu?

a ty byłaś 8O
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

[poprzednia][następna]