Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kretkowe!
Kociara82 pisze:bo przekroczylas setkepo poprzednich przebojach, kiedy Twoje watki siegaly po 110 stron modzi sa teraz bardziej czujni i nie czekaja az z laski swojej wrzucisz linka... Niestety... life is brutal
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kretkowe!
jak moga byc oczy kretkowe![]()
przeciez ona ma zielone
kalair pisze:Kociara82 pisze:bo przekroczylas setkepo poprzednich przebojach, kiedy Twoje watki siegaly po 110 stron modzi sa teraz bardziej czujni i nie czekaja az z laski swojej wrzucisz linka... Niestety... life is brutal
Weź mnie nie denerwuj, to się uprzedza. Wątek był zakładany, i dosłownie chwilę potem by był. Zaraz Ci mogę kilka takich powyżej sety pokazać.
bubor pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:bo przekroczylas setkepo poprzednich przebojach, kiedy Twoje watki siegaly po 110 stron modzi sa teraz bardziej czujni i nie czekaja az z laski swojej wrzucisz linka... Niestety... life is brutal
Weź mnie nie denerwuj, to się uprzedza. Wątek był zakładany, i dosłownie chwilę potem by był. Zaraz Ci mogę kilka takich powyżej sety pokazać.
Dokładnie , wątków z ponad setką stron jest od groma![]()
Kociara82 pisze:no to musisz wczesniej zaczac zakladac wata, jeszcze przed 100 strona w takim razie... skoro uparl sie ktos na ciebie...
kalair pisze:Kociara82 pisze:musisz byc przygotowana na kazda ewentualnosc
To ja może już założę..
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:musisz byc przygotowana na kazda ewentualnosc
To ja może już założę..
no, moze faktycznie na wszelki wypadek zacznij juz szykowac 108 czesc![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1322 gości