KOCIA CHATKA AKCJA licznik sterylizacyjno-kastracyjny 49

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 13:46 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Dziś do Kociej Chatki przyjeźdżają 4 koty na zabiegi od karmicielki ze Stalowej, jutro rano do weta.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sty 30, 2011 21:33 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

terenia1 pisze:Dziś do Kociej Chatki przyjeźdżają 4 koty na zabiegi od karmicielki ze Stalowej, jutro rano do weta.

Szlag by trafił - karmicielka która przez tydzień nas zapewniała że koty bez problemu złapie na sterylki dziś nie złapała ani jednego, :evil: a wystarczyło by powiedzieć że nie dadzą się złapać wtedy załatwilibyśmy kaltkę-łapkę - starta czasu, kosztów telefonów , jeżdżenia bo karmicielka nie da rady nic zrobić :evil: a do Kociej Chatki na piechotę ma dosłownie chwilę :twisted: termin sterylek przepadł a mogłyby pojechać inne koty.

terenia1

Post » Nie sty 30, 2011 22:27 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

terenia1 pisze:
terenia1 pisze:Dziś do Kociej Chatki przyjeźdżają 4 koty na zabiegi od karmicielki ze Stalowej, jutro rano do weta.

Szlag by trafił - karmicielka która przez tydzień nas zapewniała że koty bez problemu złapie na sterylki dziś nie złapała ani jednego, :evil: a wystarczyło by powiedzieć że nie dadzą się złapać wtedy załatwilibyśmy kaltkę-łapkę - starta czasu, kosztów telefonów , jeżdżenia bo karmicielka nie da rady nic zrobić :evil: a do Kociej Chatki na piechotę ma dosłownie chwilę :twisted: termin sterylek przepadł a mogłyby pojechać inne koty.

no niestety :(
jeden kot byl prawie złapany ale Pani chciala go złapac pod pachy
dopiera jej uswiadomilam ze koty łapie saie za skore na karku tak tez zrobila ale za leko zlapala i jeden kot w efekcie tego 3 razy uciekl jej z rak
ja nie moglam za wiele zrobic bo jak sie pokazywalam to nawet nie chcialy podejsc
reszta jak to obczaila to juz podchodzila z dystansem
kotow tam jest duzo tylko ze niektore sa juz po zabiegach -Panie wiedza ktore
jest kotka w ciazy-tak twierdzi Pani faktycznie baardzo ma brzuch na boki wywalony i choc pani twierdzi ze ona dopiero co zaszla w ciaze 8O to brzuch jest duzy i to raczej nie bedzie dopiero co
Zal mi troche tej pani i jej mamy bo widac ze se martwia a bylam swiadkiem jakich maja sasiadow

transporteki staly pod garazem i podjechal facet specjalnie tak wymanewrowal samochodem ze wjechal kotom w miski naszczescie to byly juz puste-jechal dalej prosto na nasze transporterki bo staly przed jego garazem
zaczelam sie wydzierac ze jest slepy chyba wiecie co powiedział-"zamknij gębe" 8O
no niestety za miła nie bylam
Panie mowily ze potrafi ten facet isc jak one jedzenie zostawia i wywalac do smietnika albo podepta specjalnie miski taki podobno jest
Ta pani mowila ze jak beda małe koty to chyba sasiedzi je zabija bo juz maja non stop klopoty o te koty
szkoda mi ich troche :roll:
Powiedzialam ze jak cos bedziemy sie kontaktowac-pani powiedziala ze pewnie jakby byla sama to by zlapala
ja mysle ze przydalaby sie kenelowka zeby sobie postawily i poswiecily czas jesli faktycznie dadza sie zlapac to łapac i wkladac do klatki pozniej samochod i juz
ale to ja mam takie wizje
łapka jest ok ale uwazam ze nie przy takiej ilosci kotow zwlaszcza ze sa razem z tymi po zabiegach juz
:roll: :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie sty 30, 2011 23:05 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Martyna kenellówki mamy nawet dwie - mozna jedną podrzucić,ale czy to jest na osiedlu gdzie te kobiety mieszkają i dokarmiają te koty, bo już sama nie wiem jak złapią koty, ale potem musiałyby je do nas dostarczyc my tez nie jesteśmy w stanie w każdej chwili kiedy one chca podjechać i zabrać koty - mniejsza z ich przetrzetrzymaniem bo jak złapią to jeden dzień w tą czy w tamtą nie robi różnicy, poza tym kenellówka jest cięzka jak ją im zawieziemy dostarczą same w to miejsce gdzie sa koty :?:

terenia1

Post » Nie sty 30, 2011 23:09 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

koty sa niedaleko od chatki
moj szwagier wjechal autem pod sam garaz gdzie karmila pani te koty dzis
tam sa garaze da sie wjechac ale jak juz by polapaly i wsadzily koty do klatki to niewiem co dalej
auto musi byc takie zeby sie klatka zmiescila
recznie zaniesc klate z kotami...odpada bo to nie "po drugiej stronie ulicy"
tylko jak te panie beda wpuszczac te koty do kenelowki jak juz jakies tam beda-jak otworza klatke to im uciekna
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon sty 31, 2011 22:44 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Dziś wysterylizowana została schroniskowa Tola obecnie przebywa w DT u Filomen :D

terenia1

Post » Wto lut 01, 2011 10:47 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

:ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lut 02, 2011 10:39 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Majorka
Senior Moderator

Mruki: 7
Pomogła: 43 razy

Wysłany: Wczoraj 23:36 (01.02.2011)
Rzeczywiście wynegocjowaliście atrakcyjne ceny :ok:
Poszedł przelew na jedną sterylkę lub dwie kastracje.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro lut 02, 2011 10:43 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Kropeczka13 pisze:
Majorka
Senior Moderator

Mruki: 7

Wysłany: Wczoraj 23:36 (01.02.2011)
Rzeczywiście wynegocjowaliście atrakcyjne ceny :ok:
Poszedł przelew na jedną sterylkę lub dwie kastracje.

Dziękujemy :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 02, 2011 17:02 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

ja również dołaczam się do podziękowań :1luvu:

a u nas dzisiaj kotka Kryśka i kocurek Kropiś ciachnieci

to koty wolnożyjące mieszkające w budkach w ogródku. Takie pół-dziki. Kryśka była w zaawansowanej ciąży - no co za puszczalska przecież dopiero co się styczeń skończył. :evil:

przykro mi myslałam, że zdażymy wcześniej ale tak to jest z dziczkami :roll:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lut 02, 2011 23:07 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Wielkie podziękowania dla Majorki :1luvu: potwierdzam doszło. :D rozliczenie będę prowadziła na pierwszej stronie :D
Natomiast jutro zawożę na kastracje 4 kocurki z Klimontowa,tak że zostaną tam tylko dwie koteczki, ale to już załatwię później z powodu mojego wyjazdu .

terenia1

Post » Czw lut 03, 2011 12:29 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

dzisiaj ciachamy kolejną koteczkę, była mieszkanka schroniska w Ssonowcu, obiecałam adoptujacym, ze pomozemy w sterylce, tak więc kolejna kicia na listę :ok:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lut 03, 2011 23:08 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Filomen pisze:dzisiaj ciachamy kolejną koteczkę, była mieszkanka schroniska w Ssonowcu, obiecałam adoptujacym, ze pomozemy w sterylce, tak więc kolejna kicia na listę :ok:

To wpisujemy na listę :D
ja dziś zawiozłam 3 kocurki i jedną koteczkę :) jeden kocurek łobuz nie dał się cwaniak złapać, tak że z ósemki kotów z Klimontowa zostanie jeszcze jedna koteczka i jeden kocurek.

terenia1

Post » Pt lut 04, 2011 21:50 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

Licznik cyka :D dziś z zabiegu kastracji wróciły trzy kocurki i jedna koteczka po sterylce :) to kociaki z Klimontowa jeszcze zostały dwa z ośmiu do zabiegów :D

terenia1

Post » Sob lut 05, 2011 16:13 Re: KOCIA CHATKA AKCJA STERYLIZACYJNA prosimy o wsparcie!!!

z MruMru http://www.mrumru.eu/viewtopic.php?t=2041
Majorka
Senior Moderator

Wysłany: Wczoraj 22:53
Ależ zostałam uhonorowana! :oops:
Zachęcam kochani do udziału w akcji, to jest najlepszy program do walki z bezdomnością :ok:
Można wesprzeć także tutaj http://siepomaga.pl/r/nadziejanadomsosnowiec
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]