Prospero pisze:A ja jestem szczęśliwa bo mój "wnuczek" wygrał dziś wystawę
Dzisiaj także wygrana wystawa. Gratulacje !!!
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Prospero pisze:A ja jestem szczęśliwa bo mój "wnuczek" wygrał dziś wystawę
... A ja jestem szczęśliwa bo mój "wnuczek" wygrał dziś wystawę ...
Muscari pisze:Prospero pisze:A ja jestem szczęśliwa bo mój "wnuczek" wygrał dziś wystawę
Dzisiaj także wygrana wystawa. Gratulacje !!!
mulancat pisze:Dzis po przespanej nocy, pragnę podziękować organizatorom ze super zorganizowana wystawę.
Dziękuję za towarzystwo i miłą rozmowę uczestnikom wystawy i w szczególności gratuluję osiągnięć
pupilom hodowli Latis, Dollyland, Ragdolls Familly, Ameleony , Cynder
Pozdrawiam , jeszcze raz gratuluję osiągnięć i zwycięstw. Do zobaczenia na następnej wystawie.
Mulancatki
Siasia pisze:mulancat pisze:Dzis po przespanej nocy, pragnę podziękować organizatorom ze super zorganizowana wystawę.
Dziękuję za towarzystwo i miłą rozmowę uczestnikom wystawy i w szczególności gratuluję osiągnięć
Pozdrawiam , jeszcze raz gratuluję osiągnięć i zwycięstw. Do zobaczenia na następnej wystawie.
Mulancatki
a ja dziękuję za ...... ładowarkęuratowałaś mi życie
mulancat pisze:Siasia pisze:mulancat pisze:Dzis po przespanej nocy, pragnę podziękować organizatorom ze super zorganizowana wystawę.
Mulancatki
a ja dziękuję za ...... ładowarkęuratowałaś mi życie
Zawsze służę pomocą jeśli to możliwe, następnym razem też zapraszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości