Schronisko KRK - najpilniej domek dla Maurycego i Daszki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 19:50 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Piękna bura kotka jest na kwarantannie kociej w schronie,
i dzisiaj przywwieziona bardzo przestraszona buro - biała kotka,
domowa i długo się musiała tułać bo bardzo brudna i przestraszona.
Czemu ludzie nie szukają swoich kotów w schronisku,

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Nie sty 30, 2011 20:13 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie sty 30, 2011 20:16 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Barb szkoda że nie weszłaś ze mną z tym państwem do szczeniaków, zobaczyłabyś naprawdę coś niesamowitego :lol:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Nie sty 30, 2011 20:20 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tunisia pisze:Barb szkoda że nie weszłaś ze mną z tym państwem do szczeniaków, zobaczyłabyś naprawdę coś niesamowitego :lol:

zostalam przy pierwszym boksie tam gdzie byla krzyzowka baranka z szarym czyms
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Nie sty 30, 2011 20:24 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tunisia pisze:tak, to Różyczka

:D
Cieszę się.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Nie sty 30, 2011 20:38 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

BarbAnn pisze:
Tunisia pisze:Barb szkoda że nie weszłaś ze mną z tym państwem do szczeniaków, zobaczyłabyś naprawdę coś niesamowitego :lol:

zostalam przy pierwszym boksie tam gdzie byla krzyzowka baranka z szarym czyms

właśnie bossskie

polecam :) audycja do posłuchania pt. dzień jak co dzień w schronisku
http://chwiladlapupila.pl/galeria-i-mul ... chroniska/

Tunisia

Post » Nie sty 30, 2011 22:52 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Ooo jakie zmiany . Super że Różyczka w domu, po piątkowej aukcji bardzo się bałam że się rozchoruje bo porobiła w przenoskę strasznie, pewnie z nerwów Tea i Lamus też super.

Dlaczego Serduszko wraca z adopcji http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 9972929798
tzn czy już jest w schronie, czy dopiero mu grozi powrót ?
i tu http://picasaweb.google.com/10072049192 ... o02012011#

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pon sty 31, 2011 9:17 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Serduszko-z tego co wiem nieoficjalnie to się długo w schronie nie nasiedział ale to Tunisia musi potwierdzic
Bałwanek-kandydat do zniknięcia
Bo on jest taki nijaki,
ani ładny, ani puchaty, ani marketingowy
ani nic
Bardzo się skarży na swój schroniskowy los.
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon sty 31, 2011 9:43 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

BarbAnn pisze:Serduszko-z tego co wiem nieoficjalnie to się długo w schronie nie nasiedział ale to Tunisia musi potwierdzic
Bałwanek-kandydat do zniknięcia
Bo on jest taki nijaki,
ani ładny, ani puchaty, ani marketingowy
ani nic
Bardzo się skarży na swój schroniskowy los.

Bałwanek jest śliczny! Może uda mu się w Galerii, o ile będzie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon sty 31, 2011 11:21 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Prośba o zrobienie zakładki kotów które nie doczekały nowego domu
zamiast przenoszenia do "znalazły dom" na FB
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon sty 31, 2011 12:02 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

mk999 pisze:Piękna bura kotka jest na kwarantannie kociej w schronie,i dzisiaj przywwieziona bardzo przestraszona buro - biała kotka,
domowa i długo się musiała tułać bo bardzo brudna i przestraszona.
Czemu ludzie nie szukają swoich kotów w schronisku,

Wiadomo coś więcej o tej burasi?
Wiek, choroby, sterylka, ew. zdjęcie?

To nic pewnego, ale może byłby dla niej dom....

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon sty 31, 2011 13:29 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Czarka w końcu znalazła swojego "ludzia", takiej wyluzowanej, przymilnej i rozmruczanej kotki, siedzącej najspokojniej na świecie na kolanach pana w poczekalni wśród psów (mając je generalnie gdzieś) to dawno nie widziałam :mrgreen:

Tunisia

Post » Pon sty 31, 2011 13:36 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

:ok: Nareszcie...
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Pon sty 31, 2011 13:52 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Czarki i Helmutki!!!

Tunisia pisze:Czarka w końcu znalazła swojego "ludzia", takiej wyluzowanej, przymilnej i rozmruczanej kotki, siedzącej najspokojniej na świecie na kolanach pana w poczekalni wśród psów (mając je generalnie gdzieś) to dawno nie widziałam :mrgreen:

?????????????????????
dzisiaj?
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

[poprzednia][następna]