Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wildhoney pisze:Kingo, czy Ty zajmujesz się Stefkiem ślepaczkiem? co tam u niego słychać?
mjs pisze:Czy przydadzą się na Dniu Kota ciasteczka w kształcie oczywiście kota?
_namida_ pisze:mjs pisze:Czy przydadzą się na Dniu Kota ciasteczka w kształcie oczywiście kota?
Jasne, ja chętnie spróbuję
Akima pisze:Quin ink możesz prosze zapodac link do twoich zdjec na image cos tam....
Masz najbardziej aktualny zbiór, no i te zdjecia nie znikają z allegro. Tweety dodaj prosze ten link do pierwszego postu jak sie pojawi.
queen_ink pisze:Akima pisze:Quin ink możesz prosze zapodac link do twoich zdjec na image cos tam....
Masz najbardziej aktualny zbiór, no i te zdjecia nie znikają z allegro. Tweety dodaj prosze ten link do pierwszego postu jak sie pojawi.
Mówisz i masz
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... lery&gal=4
Galerie pojawiają się po najechaniu myszka na przycisk "Wybór katalogu z albumu queen_ink"
Potwierdzam, zdjęcia z tego hostingu nie znikają.
Kinga Warmijska pisze:Poranne wieści z kociarni dobre, Majeranek fika koziołki w klatce, Klara pomagała sprzątać (gdy kucnęłam przy kuwecie wskoczyła mi na ramię i tak już została - cudnie balansując) Madame, rzeczywiście jakby łagodniejsza.
Olusiowi-Dzikusowi dałam jedzenie i wodę przez kraty klatki, od góry, nie mam odwagi włożyć ręki do środka, nawet w najgrubszej rękawicyo posprzątaniu kuwety nawet nie marząc - przepraszam. Nowe nabytki urocze, a Stalka aż ochrypła od miauczenia. Moneta osowiała, przy mnie nic nie zjadła
Romeo i Katia OK.
Zostawiłam na jutro parę puszek Felixa i Winstona.
O ile się nie mylę Klarcia nie jest ogłaszana, a tak strasznie tęskni za człowiekiem ... czy ma jakieś zdjęcia?
Kocuria, jesteś wieczorem, może mogłabyś zrobić jej jakieś fajne fotki? moge sklecić jakiś tekścik
Kocuria pisze:przejdę się do bigi (otwierają mi na wroclawskiej) zakupię trochę prześcieradeł na transparenty.
rozumiem że osoby porządkowe = osoby przeszkolone w jakiś sposób, bądź faceci, bądź jak?
aassiiaa pisze:Kocuria pisze:przejdę się do bigi (otwierają mi na wroclawskiej) zakupię trochę prześcieradeł na transparenty.
rozumiem że osoby porządkowe = osoby przeszkolone w jakiś sposób, bądź faceci, bądź jak?
Osoby porządkowe będą przeszkalane przez Tweety. Może się zgłaszać każdy
aassiiaa pisze:Kocuria pisze:przejdę się do bigi (otwierają mi na wroclawskiej) zakupię trochę prześcieradeł na transparenty.
Osoby porządkowe będą przeszkalane przez Tweety. Może się zgłaszać każdy :mrgreen:
Kocuria pisze:shit, nie doczytałam. przepraszać.
inna sprawa, że fotki do ogłoszeń to najlepsze robi barbann![]()
mogę ew. jutro wpaść i obfocić księżniczkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, puszatek i 72 gości