K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 17:06 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Czy przydadzą się na Dniu Kota ciasteczka w kształcie oczywiście kota?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie sty 30, 2011 17:25 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

wildhoney pisze:Kingo, czy Ty zajmujesz się Stefkiem ślepaczkiem? co tam u niego słychać?

Stefek-Krecik rośnie, ma baardzo dużo energii, rozrabia, ma świetny apetyt, lubi się przytulać, lubi też inne koty, a gonitwy z Piratką to jego ulubione zajęcie - słowem super z jednym zastrzeżeniem - cały czas ma problemy z jelitami. Chłopak był bardzo zarobaczony i może dlatego, a może z innej przyczyny (badania w toku) robi baaardzo brzydkie kupy. Mam nadzieję, że wkrótce uda nam się go wyleczyć.
A wygląda tak:
Obrazek
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Nie sty 30, 2011 17:55 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Co do dnia Kota, to wyżebrałam u Tweety mozliwośc ekspozycji Irusia ( jutro mu powtarzam test, na dziś zakładam, że jest zdrowy). Do której trwa ta impreza? Ja do około 15.00 mam zajęcia na uczelni, więc kota dam radę dowieźc gdzieś na 16.30.Chyba, że uda mi sie np Kosmę wykorzystać w celu wcześniejszego dostarczenia kota. :mrgreen: Koty swoszowickie dramatycznie potrzebują domu, każda okazja, by go znaleźć, musi byc wykorzystana :cry:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie sty 30, 2011 18:36 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

mjs pisze:Czy przydadzą się na Dniu Kota ciasteczka w kształcie oczywiście kota?

Jasne, ja chętnie spróbuję ;)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie sty 30, 2011 19:10 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

_namida_ pisze:
mjs pisze:Czy przydadzą się na Dniu Kota ciasteczka w kształcie oczywiście kota?

Jasne, ja chętnie spróbuję ;)

Aha, to zrobię więcej :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie sty 30, 2011 19:15 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Quin ink możesz prosze zapodac link do twoich zdjec na image cos tam....

Masz najbardziej aktualny zbiór, no i te zdjecia nie znikają z allegro. Tweety dodaj prosze ten link do pierwszego postu jak sie pojawi.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie sty 30, 2011 20:27 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Akima pisze:Quin ink możesz prosze zapodac link do twoich zdjec na image cos tam....

Masz najbardziej aktualny zbiór, no i te zdjecia nie znikają z allegro. Tweety dodaj prosze ten link do pierwszego postu jak sie pojawi.

Mówisz i masz ;)
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... lery&gal=4
Galerie pojawiają się po najechaniu myszka na przycisk "Wybór katalogu z albumu queen_ink"
Potwierdzam, zdjęcia z tego hostingu nie znikają.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie sty 30, 2011 20:39 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Czy koty swoszowickie są w zeszyciku AFN? Ewentualnie co mam zrobić, by sie tam znalazły?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie sty 30, 2011 20:53 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

queen_ink pisze:
Akima pisze:Quin ink możesz prosze zapodac link do twoich zdjec na image cos tam....

Mówisz i masz ;)
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... lery&gal=4
Galerie pojawiają się po najechaniu myszka na przycisk "Wybór katalogu z albumu queen_ink"
Potwierdzam, zdjęcia z tego hostingu nie znikają.

jaki cudny Lenon :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie sty 30, 2011 20:55 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kinga Warmijska pisze:Poranne wieści z kociarni dobre, Majeranek fika koziołki w klatce, Klara pomagała sprzątać (gdy kucnęłam przy kuwecie wskoczyła mi na ramię i tak już została - cudnie balansując :D ) Madame, rzeczywiście jakby łagodniejsza.
Olusiowi-Dzikusowi dałam jedzenie i wodę przez kraty klatki, od góry, nie mam odwagi włożyć ręki do środka, nawet w najgrubszej rękawicy :( o posprzątaniu kuwety nawet nie marząc - przepraszam. Nowe nabytki urocze, a Stalka aż ochrypła od miauczenia. Moneta osowiała, przy mnie nic nie zjadła :( Romeo i Katia OK.
Zostawiłam na jutro parę puszek Felixa i Winstona.
O ile się nie mylę Klarcia nie jest ogłaszana, a tak strasznie tęskni za człowiekiem ... czy ma jakieś zdjęcia?
Kocuria, jesteś wieczorem, może mogłabyś zrobić jej jakieś fajne fotki? moge sklecić jakiś tekścik :wink:

shit, nie doczytałam. przepraszać.
inna sprawa, że fotki do ogłoszeń to najlepsze robi barbann :mrgreen:
mogę ew. jutro wpaść i obfocić księżniczkę.

Monetka dzisiaj wypieszczona przez Wistrę i jej tżta, którzy ze mną wpadli na kociarnię przy okazji dostarczenia drapaka - chyba się w pannie zakochali ;) wpierniczyła całą miseczkę, jak przyszliśmy też miski miała puste. może panna po prostu nie jest kotem porannym.

na kociarni wszystko wymiziane przez duet Wistrowy, możliwe, że Wistra dołączy do moich dyżurów, bo jej się spodobało :mrgreen:

Oluś syczy jakby mniej - patent z zakrywaniem go ręcznikiem podczas wymiany miseczek działa, acz kuwety mi się oczyścić nie udało. tyle, co zabrałam ręczniczek utytłany w zawartości kuwety. syczy, paca, ale jest już dużo lepiej, niż było na początku.

przejdę się do bigi (otwierają mi na wroclawskiej :D) zakupię trochę prześcieradeł na transparenty.
rozumiem że osoby porządkowe = osoby przeszkolone w jakiś sposób, bądź faceci, bądź jak?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie sty 30, 2011 21:03 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

U nas jest Janina - Nutka na gościnnych występach; Nutka mieszka w kanapie, chyba zapomniała, że kiedyś mieszkała w komunie.
Jest też Kleo, wygląda jak nie Kleo, zachowuje się jak nie Kleo. Twardziel jestem, a prawie się poryczałam, jak ją zobaczyłam. Pani Ela też. Miała zostać w ds i dostawać megace, ale nie została, megace daję jej sama. do galerii się nie nadaje, ma obłędny wzrok i jest potwornie chuda, wierzę, że osobny pokój, megace, feliway i głaskanie intensywne oraz brak Korka zrobią swoje i wróci stara Kleośka...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie sty 30, 2011 21:07 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kocuria pisze:przejdę się do bigi (otwierają mi na wroclawskiej :D) zakupię trochę prześcieradeł na transparenty.
rozumiem że osoby porządkowe = osoby przeszkolone w jakiś sposób, bądź faceci, bądź jak?

Osoby porządkowe będą przeszkalane przez Tweety. Może się zgłaszać każdy :mrgreen:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie sty 30, 2011 21:09 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

aassiiaa pisze:
Kocuria pisze:przejdę się do bigi (otwierają mi na wroclawskiej :D) zakupię trochę prześcieradeł na transparenty.

Osoby porządkowe będą przeszkalane przez Tweety. Może się zgłaszać każdy :mrgreen:

przeszkolić przeszkolę się chętnie, z czystej ciekawości :D
nie wiem, czy nadaję się na porządkową, ze swoją dziecinną mordką i brakiem doświadczenia. ale przeszkolić mogę się dać ;)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie sty 30, 2011 21:26 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

aassiiaa pisze:

Tweety mi napisała że raczej faceci. Więc każdy się nie nadaje.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie sty 30, 2011 21:30 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kocuria pisze:shit, nie doczytałam. przepraszać.
inna sprawa, że fotki do ogłoszeń to najlepsze robi barbann :mrgreen:
mogę ew. jutro wpaść i obfocić księżniczkę.

Nie trzeba, okazało się, że są foty Klary u quenn_ink, bardzo fajne zdjęcia :)
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

[poprzednia][następna]