Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 17:33 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

to ja się uśmiechnę o nowe teksty ogłoszeń Kreci-Meli - bo na razie wiszą te schronowe.
(mail: sil_k(at)op.pl)

i bardzo mi przykro z powodu kici...

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw sty 27, 2011 17:39 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:
kamari pisze:Aniu, jak się trzymasz ? No i (przede wszystkim :wink: ) jak tam Mela ?

Dziękuję Kamari ja to pikuś :wink: a Melunia ma się naprawdę dobrze i oby tak dalej :!: :!: :ok: :ok:
Za tydzień zdjęcie szwów i myślę że można szukać DS dla Meluni :D w końcu już jest na tyle dorosła dziewczyna że powinna być na swoim :ok: :ok: :ok: :ok: :D

Musi być ciężko, kiedy takie panny idą na swoje :( nie wiadomo dlaczego człowiek się do nich przyzwyczaja :roll:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw sty 27, 2011 23:41 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

No właśnie Aniu - jak Ty się rozstaniesz z Melą? Chyba musisz znaleźć jej domek u swojej sąsiadki... ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt sty 28, 2011 11:58 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Oj, jak dawno do Was nie zaglądałam :oops:

Biedna kicia [']............................................................

A Melusia już domku zaczyna szukać, ech...
Mam nadzieję, że trafi na równie wspaniały jak ten tymczasowy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 28, 2011 15:06 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Sis pisze:to ja się uśmiechnę o nowe teksty ogłoszeń Kreci-Meli - bo na razie wiszą te schronowe.
(mail: sil_k(at)op.pl)

i bardzo mi przykro z powodu kici...

Też żal mi tej malutkiej kiciuni ....niestety czasem los wybiera za za nas a my musimy się z tym pogodzić :(

Dziś wieczorem postaram się z tekstem dla Meluni...a mogę wiedzieć jaki wisi obecnie, raczej zbyt wiele szczegółów nie będzie się różniło ...no bo trzecie ząbki ni cholery nie chciały wyrosnąć :wink: :roll:
mój mail:annakubica@vp.pl
Anna Kubica

Post » Pt sty 28, 2011 15:20 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Catnaperka pisze:No właśnie Aniu - jak Ty się rozstaniesz z Melą? Chyba musisz znaleźć jej domek u swojej sąsiadki... ;)

Z sąsiadkami gorzej :evil: ale już Ci mówiłam Justynko jaki domek mi się marzy dla Meli.......i nie wskażę palcem Kto tym domkiem jest :wink:
Będę tęskniła za Melą i to bardzo....no właśnie ciekawe czemu Kamari ,prawda....... :roll:
Ale najważniejsze aby Melunia miała ten swój domek,tylko dla siebie :D
Anna Kubica

Post » Pt sty 28, 2011 17:06 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

kamari pisze:

Co do tego NFZ - koty w odrożnieniu od ludzi potrafią się w życiu ustawić. Dach nad głową za friko, wikt i opierunek też darmo. Podatków ani zusów nie płacą, pracować nie muszą, a i tak wszyscy się cieszą, kiedy taki leniuszek wyleguje się na środku łóżka :mrgreen:

Kolorowych snów :balony:

:ok:

Maciek123

Od: Czw sty 20, 2011 15:53

Post » Nie sty 30, 2011 16:03 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Mela ma już swoich wielbicieli :D ,którzy chcą dać jej DS :!: :!: :!: :!: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Anna Kubica

Post » Nie sty 30, 2011 16:05 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:Mela ma już swoich wielbicieli :D ,którzy chcą dać jej DS :!: :!: :!: :!: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Fantastyczna wiadomość, chociaż wielbicieli to Mela ma dużo :mrgreen:
Trzymamy kciuki za domek :ok: :ok: :ok:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 30, 2011 16:12 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Wspaniale :D

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 30, 2011 18:12 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Super :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 30, 2011 23:15 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Kciuki za domek :) :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sty 31, 2011 11:08 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Zaglądam i trzymam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sty 31, 2011 15:10 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

tamiss pisze:Zaglądam i trzymam :ok: :ok:

Trzymajcie ,trzymajcie :ok: :D ,wstępnie jestem umówiona z DS na sobotę,mam nadzieję że nic się nie zmieni i Melunia pojedzie w sobotę (przez Łódź :mrgreen: ) do swojego domku :D będzie miała kumpla 6 letniego persa :mrgreen: ,tak się dziewczyna umie ustawić w życiu :wink:
Anna Kubica

Post » Pon sty 31, 2011 15:20 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jakie dobre wiadomości :)
trzymam dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]