DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 19:19 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

O widzisz, a mi Troveta poleciła wetka (tego odchudzającego) dla Mieczysłąwa i on ją jadł ze smakiem nawet. Potem jak już mu się znudziła to pojechała do mojego brata dla jego kotki która byłą dwa razy od Mietka szersza 8O

A też już któryś raz się spotkałam z tym że tak czy inaczej od karmy nerkowej trzeba robić "przerwy" najlepiej właśnie karmą seniorową, bo ona też ma tam zmniejszoną zawartość fosforu itp.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 29, 2011 19:25 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Jeżeli chodzi o odchudzającą troveta to nie wiem czy jest dobra czy nie ale nerkowa jest niezbyt dobra
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob sty 29, 2011 19:28 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... ,p38922932

Tu ta Purina zapomniałam, że te paszteciki też dawałam :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob sty 29, 2011 21:54 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Jak chodzi o transport to agitarius jeździ pociągiem można napisać do niej PW i dowiedzieć się czy może przewieźć kociaki. Jeździ na trasie W-wa - Katowice

Dowiedziałam się o tym jak już nasze Rybnickie pojechały. Zaproponowała transport na przyszłość.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob sty 29, 2011 22:38 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

no to ja się jutro umówię na wizytę i bedziemy myśleć o transporcie...

a co do nerkowej to kiedyś jedna z moich 6-ciu kotek miała zeleconą urinary...ale jak tu karmić karmą jedną kotkę która je z innymi...?
przez jakiś czas ją pilnowałam a potem,jak już wet pozwoliła zaczęłam kupować i urinary i renal i mieszać do różnych rodzajów royala(jakie akurat są w promocji)..
i do dziś a minęło już ze trzy lata taka mieszanka jest ulubioną moich kiciów -wprost szaleja za swoim suchym a i tymczaski jadą na tym samym-profilaktycznie :D .

a Jadwinia tez szalała za renalem-jadła przez cały czas pobytu u mnie i nic innego nie chciała tknąć!!

Carlito też lubił przez ponad tydzień-więc nie ma reguły-niektórym smakuje :D

dla Carlitka już zamówione nerkowe innych firm a póki co smakuje mu gastro i sensitivity-na pewno mu nie zaszkodzą :D ...a miziak z niego wspaniały :kotek: :D

Gibutku a moze bys tak zadzwoniła do pani od jadzi-moze jakieś nowe fotki są?

Dzis dzwoniłam do pani od Chmurki :D Chmurka-Fela utyła 8O o ile to jeszcze możliwe :roll:

pani już była w specjalnym sklepie ze zdrowa żywnością dla zwierząt i odchudza Felę.
poza tym kochają się bardzo,są szczesliwe i wszystko układa się wspaniale :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 23:02 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Sz.Kocie- transp. Luny jest,jak najbardziej :D

jutro będą fotki i wtedy poprosze cię o ogł.konkretnych kiciów :D :kotek: :piwa: :piwa:

dzis dzwonił pan o Melę ale nie podoba mi się :( niby ok ale nie lubie panów...nic na to nie poradzę-mam jakieś kocie fobie :mrgreen: )
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 23:10 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:dzis dzwonił pan o Melę ale nie podoba mi się :( niby ok ale nie lubie panów...nic na to nie poradzę-mam jakieś kocie fobie :mrgreen: )

zaraz, zaraz, kocie czy męskie? :ryk: :ryk: :ryk: i co na to Twój TŻ :?: 8O dobrze, ze - czasowo - się zniechęcił do miau to tego nie przeczyta :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 29, 2011 23:47 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

No, wreszcie udało mi się nadrobić to wszystko, co dzisiaj zdążyłyście napisać. Przestraszyłam się strony 86 i perspektywy wycieczek Wwa-Katowice-Wwa z przerwami u Smarti :wink: Miałam dość wycieczki Falenica-Dw Wschodni-Falenica :twisted:
Ale "ostatecznie" chętnie wybiorę się do Ciebie Samrtusiu zwłaszcza, że mam kilka puszeczek jedzonka dla Twoich podopiecznych.
A teraz uciekam spać, bo już mi się oczy same zamykają
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 30, 2011 10:24 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Bianka, na "transport" T&J zabiorę ze sobą materac dmuchany i spiwór, chcesz? :mrgreen:
a Ty zabierz chcociaz szczoteczkę do zębów...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Nie sty 30, 2011 10:29 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Dobra, żebym tylko nie zapomniała zabrać stoperów, bo znowu mnie jakiś kierowca obudzi :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sty 30, 2011 10:30 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Witam,
oj, będę miała co poczytać :ryk:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Nie sty 30, 2011 10:40 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Bianka 4 pisze:Dobra, żebym tylko nie zapomniała zabrać stoperów, bo znowu mnie jakiś kierowca obudzi :mrgreen:

No, no... i jeszcze termos z gorącą kawą lub herbatą - podróż długa :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 30, 2011 11:38 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

nooo :D :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 12:43 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

No i znowu "baby wstrętne" się ze mnie nabijają :twisted: Ale i tak Was uwielbiam :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sty 30, 2011 12:59 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Bianka 4 pisze:No i znowu "baby wstrętne" się ze mnie nabijają :twisted: Ale i tak Was uwielbiam :ok:

:D :D :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]