Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 22:55 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

To prawda - piekne i kochane...
Rudo-Biały - pierwsza propozycja imienia - Rudi - to kocurek który latyem został wyrzucony z domu na podwórko po śmierci swojej pani.... Zdecydowanie sobie nieźle radzi, ale schudł dużo - był grubiutki i dlatego przez dwa miesiące byłam przekonana że to domowy wychodzący, a potem mi powiedziały dzieci prawdę i poprosiły o znalezienie domu....

Rudzielec - jego historia w skrocie jakas podobna jest, z tym, że on był przez moment (dobę lub dwie, nie pamiętam) złapany przez forumowiczkę, ale jej zwiał. Doskonale radzi sobie na podwórku i chyba lubi takie życie..

Dymniaczki są cudne - to jedno zdjęcie z wczoraj nie oddaje ich urody.. Zrobię więcej, muszę tylko iść za dnia i postać tyrochę więc poczekam na ocieplenie...

Seniorek zas - czarny długowłosy - to braciszek z rodzinki, w ktorej wszystkie pozostałe maluchy mają domki... Miałam dylemat i jakies przekonanie, ze on bedzie szczęśliwszy tu gdzie jest... Zresztą Diabełki mają naprawde luksusowe życie, o czym napiszę więcej wkrótce.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 29, 2011 22:56 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

smarti nie kłamać!!
Jola,Tito i Buri mieszkać w samym centrum-tam gdzie " Dziewczęta z ........"

no ciekawe... :D

a beze mnie w odwiedziny do Buri to "ani sie waż",Marzenia :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 22:58 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

a ja jestem ZA kotami wolnożyjacymi :D

pewnie żyją krócej ale o ile są szcześliwsze...

nie kierujcie sie "naszymi" kryteriami-kierujcie się kocimi :D

gdybym była kotem to na pewno wolnozyjącym...(z fajną karmicielka :D ")
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 23:02 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

smarti pisze:smarti nie kłamać!!
Jola,Tito i Buri mieszkać w samym centrum-tam gdzie " Dziewczęta z ........"

no ciekawe... :D

a beze mnie w odwiedziny do Buri to "ani sie waż",Marzenia :mrgreen:

smarti do diaska to u kogo była wizyta na Gocławiu :?: 8O 8O 8O 8O

no i jak ja mam iść z Tobą na wizytę do Buri to JolaJ szybko kalendarza na ten rok nie dostanie :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 23:03 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

no jak to-u Chmurki 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 23:05 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

smarti pisze:a ja jestem ZA kotami wolnożyjacymi :D

pewnie żyją krócej ale o ile są szcześliwsze...

nie kierujcie sie "naszymi" kryteriami-kierujcie się kocimi :D

gdybym była kotem to na pewno wolnozyjącym...(z fajną karmicielka :D ")

Ja też - i np mam nieustanny dylemat, czy moje rezydentki (bure, nie czarne) są szczęśliwe - one przez pierwszy rok swego życia były domowe wychodzące i naprawdę strasznie mi ich żal...
I co z tego że są bezpieczne... to znaczy to dużo i ważne ale ja tak bardzo chciałabym mieć dom z bezpiecznym ogrodem... właśnie dla nich...
zwariowałam już? pewnie tak, nic to.. :wink:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 23:06 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

na Gocławiu? 8O 8O 8O 8O 8O

ho ho to nasza Smarti romansuje na boku... :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob sty 29, 2011 23:06 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

smarti pisze:no jak to-u Chmurki 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Faktycznie :!: Popiórkowało mi się :!: One chyba tak jakoś w krotkim odstepie czasu były wyadoptowywane no i różnica - wtedy -zasadnicza była, ze Chmurka do ds a Buri na dt z ewentualnym ds jeśli się z Titto polubią..
Ostatnio edytowano Sob sty 29, 2011 23:08 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 23:08 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

JolaJ pisze:na Gocławiu? 8O 8O 8O 8O 8O

ho ho to nasza Smarti romansuje na boku... :1luvu:

albo "w bloku" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

To JolaJ co wybierasz: moja wizyta i kalendarz jakoś w miarę szybko czy wizyta moja i smarti i kalendarz nie wiadomo kiedy :?: :D :D :D

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 23:09 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

... a moim marzeniem jest mieć schronisko
- takie miłe i przytulne, a ja bym głaskała i nosiła na rączkach wszystkie kicie, a Marzenia i Smarti by pomagały :1luvu:

fajne mam marzenia, co?

i jeszcze ciocia Edytka by mogła być i Magda
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob sty 29, 2011 23:11 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:no jak to-u Chmurki 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Faktycznie :!: Popiórkowało mi się :!: One chyba tak jakoś w krotkim odstepie czasu były wyadoptowywane no i różnica - wtedy -zasadnicza była, ze Chmurka do ds a Buri na dt z ewentualnym ds jeśli się z Titto polubią..

Buri jest już w DS WŁASNYM, NA ZAWSZE !!!
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob sty 29, 2011 23:12 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

JolaJ pisze:- takie miłe i przytulne, a ja bym głaskała i nosiła na rączkach wszystkie kicie, a Marzenia i Smarti by pomagały :1luvu:

fajne mam marzenia, co?

tiaaaa... smarti by jeździła do weta (ma wprawę przecie, co nie? :mrgreen: ) a ja bym sprzatała kuwety... :ryk: :ryk: :ryk:

marzenia są super :!: :D :D :D

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 23:13 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:

Buri jest już w DS WŁASNYM, NA ZAWSZE !!!

NO! :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 23:26 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:- takie miłe i przytulne, a ja bym głaskała i nosiła na rączkach wszystkie kicie, a Marzenia i Smarti by pomagały :1luvu:

fajne mam marzenia, co?

tiaaaa... smarti by jeździła do weta (ma wprawę przecie, co nie? :mrgreen: ) a ja bym sprzatała kuwety... :ryk: :ryk: :ryk:

No Ty to masz głowę! sama bym tego lepiej nie wymyśliła :ryk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob sty 29, 2011 23:29 Re: Moje wolnożyjące koty ... Warszawiaki BIELANIAKI-reaktywacja

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:

fajne mam marzenia, co?

No Ty to masz głowę! sama bym tego lepiej nie wymyśliła :ryk:

to się nam byznes wykroił znienagła :D :D :D
ciekawe co na to smarti :?:

Marzenia11

[poprzednia][następna]