E ,nie taki zmęczony,szybko się zwineli,jego kumple ze zmiany szli,więc też się zmył
Kilku było z innych zmian co się znają,ale jak CI szli to mu się nie chciało siedzieć,mówił że wychylił 4 piwka i pojadł to mu styknie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
haha to mi je zostawisz![]()
![]()
niie Tobie![]()
Kubusiowi
kociczka39 pisze:musi dac radę![]()
E ,nie taki zmęczony,szybko się zwineli,jego kumple ze zmiany szli,więc też się zmył
Kilku było z innych zmian co się znają,ale jak CI szli to mu się nie chciało siedzieć,mówił że wychylił 4 piwka i pojadł to mu styknie
Ciepła pisze:kociczka39 pisze:musi dac radę![]()
e to fajowa impra widze
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:kociczka39 pisze:musi dac radę![]()
e to fajowa impra widze
ogólnie mówił ,że fajnie było ,żeby tamci nie szli to by posiedział jeszcze pewnie
Ciepła pisze:
bo takie firmowe imprezy zawsze sa fajoskie![]()
kociczka39 pisze:musi dac radę![]()
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:
bo takie firmowe imprezy zawsze sa fajoskie![]()
jak wcześniej iks lat wstecz w innej firmie pracował,to były i wycieczki,pikniki normalnie z rodzinami i fajnie było
Kiedyś tylko na jednym wypadzie żona jednego gościa letką aferę zrobiła jak wypiła,ale to sie wytło
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:musi dac radę![]()
o cztery, dla mojego to za duzo
dune pisze:hellołpifko sie leje
ja ostatnio sie przerzuciłam na różowe Carlo rossi
1,5 literka na imprezie wychylam, taki maly zgrabny baniaczek
Ciepła pisze:dune pisze:hellołpifko sie leje
no prosze moja zguba sie znalazla![]()
Monia musisz czesciej wpadac,bo normalnie uschne z tesknoty![]()
dune pisze:Ciepła pisze:dune pisze:hellołpifko sie leje
no prosze moja zguba sie znalazla![]()
Monia musisz czesciej wpadac,bo normalnie uschne z tesknoty![]()
mów mi tak asia mów....bo ostatnio mam niedosyt![]()
![]()
dune pisze:błyskotliwośc u mnie ostatnio na marnym poziomie
a i dobry humor rzadki gość![]()
a jakbys tak starej sklerotycznej cioteczce jakis link zarzuciła albo i fotke jeszcze raz![]()
radam zobaczyc twoja glowę w nowej odslonie
ja juz tez mam odrosty
i jakos mi sie by chciało ciemniej...bo coraz mniej mam na głowie
niestety tylko włosów....
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 24 gości