ŁÓDŹ stare dewoty i koty - problemy kociego rzeźnika

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 19:15 Re: ŁÓDŹ stare dewoty i koty - problemy kociego rzeźnika

i nawet są duże litery :D
tak, opcja że ktoś go weźmie wchodzi w rachubę, tylko trzeba by nagrać całą akcję

Lilak

Od: Pt mar 19, 2010 12:06

Post » Sob sty 29, 2011 19:40 Re: ŁÓDŹ stare dewoty i koty - problemy kociego rzeźnika

Proponuję tam wysłaś kogoś starszego...
Może prędzej się dogada... :mrgreen:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Sob sty 29, 2011 20:01 Re: ŁÓDŹ stare dewoty i koty - problemy kociego rzeźnika

taaaa, jak prawie trzydziestoletnia baba nie dała rady to chyba muszę wysłać moją babcię :ryk: matko, na początku się od niej nasłucham, a po co, a na co, a jeden juz jest, a bo smierdzi, bo kupe robi (dziwne, jak je to chyba dobrze z tą kupą-mnie osobiscie cieszy codzienna zdrowa kupka w kuwecie) mam nadzieje że na starość tak nie zgłupieje 8)

Lilak

Od: Pt mar 19, 2010 12:06

Post » Sob sty 29, 2011 20:12 Re: ŁÓDŹ stare dewoty i koty - problemy kociego rzeźnika

Lilak pisze:i nawet są duże litery :D
tak, opcja że ktoś go weźmie wchodzi w rachubę, tylko trzeba by nagrać całą akcję

Lilak jeśli chcesz tego kota adoptować mogę spróbować go wyciągnąć od tej kobiety, ale będę potrzebowała o niej kilku informacji.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie sty 30, 2011 11:45 Re: ŁÓDŹ stare dewoty i koty - problemy kociego rzeźnika

:ok:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

[poprzednia]