Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 0:03 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sty 29, 2011 1:54 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Dzęki CatAngel, ale jak piszą oni wykastrowali kotka, a Gugu był już wykastrowany :( ale podobny bardzo...

Jutro ok. 15-16 chcemy rozpocząć akcję wrzucania do skrzynek. Na priv podam telefon do siebie osobom chętnym pomóc :) I bardzo dziękuję za pomoc! Wierzę, że jeśli ktoś przygarnął Gucia uważając jak zwykle, że to źli ludzie go wyrzucili!!!!! (ech, dlaczego ludzie myślą stereotypowo), odda, może skusi go 500zł nagrody?
No zobaczymy!

Dzięki kochanej koleżance mam już wydrukowanych i pociętych 1500 uloteczek, dostałam gilotynę i będę cięła kolejne 1600szt! No musi się Gugu znaleźć wreszcie!

Czasem piszą, że sami wykastrowali, jeśli np liczą na częściowy zwrot kosztów utrzymania. Nawet, jeśli sami jej nie wykonali. Więc ja bym i tak zadzwoniła :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 29, 2011 6:27 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Dzęki CatAngel, ale jak piszą oni wykastrowali kotka, a Gugu był już wykastrowany :( ale podobny bardzo...

ale mogli tak napisać, że jest wykastrowany ....bo sprawdzili i napisali .... a nie , że oni go wykastrowali ..... może faktycznie to ten ?
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Sob sty 29, 2011 8:18 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziewczyny, sprawdzę to, pewnie! :)
Nie sądziłam, że ludzie mogliby napisać, że wykastrowali kota, tylko po ewentualny zwrot pieniędzy??? hm
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Sob sty 29, 2011 8:24 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Dziewczyny, sprawdzę to, pewnie! :)
Nie sądziłam, że ludzie mogliby napisać, że wykastrowali kota, tylko po ewentualny zwrot pieniędzy??? hm

Patrząc na to, że koszty pierwszych badań, leczenia, utrzymania to na wstępie bywa i pięć stów... a jakby napisali, że był chory, to ludzie by się bali wziąć. Więc lepiej napisać, że ewentualne koszty to właśnie kastracja i próbować wynegocjować zwrot pieniędzy.

Ja też się nad tym zastanawiałam, w końcu w moje tymczasy idzie naprawdę gruba forsa - gdyby udało się uzyskać zwrot chociaż części, to mogłabym ładować jej jeszcze więcej w następne :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 29, 2011 9:11 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

hmm, więc mam nadzieję, że nagroda 500zł za Guciaka powinna zadziałać! Swoją drogą uważam, że to dużo jak za znalezienie kota, ale dla Gucia wszystko!
Cały czas wyobrażam sobie, jak to będzie jak go zobaczę :) Jeśli nie zdarzyła się tragedia, to musi gdzieś przecież być!

A fakt, ja początkująca w DT, ale idzie w te sierściuszki kasy że hoho! Ale jak można odmówić pomocy?!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 9:30 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Ja jak robię ogłoszenia, czy szukam zaginionego białego kota to jak tylko widzę jakiegoś marmurka zaraz podaję link( nie pamiętam już nic o Guciu :oops: ) dlatego wolę każdego marmurka podesłać.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 29, 2011 9:42 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziękuję CatAngel :1luvu:

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 15:18 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

No nareszcie wlazłam na stronę. :D
Przepraszam Kasiu,że nie przyjadę pomóc,ale Julka się rozłożyła i starsza też.No i te problemy z netem zjadły mi dużo czasu. :evil:
Trzymam kciuki za dzisiejszą akcję i cieszę się,że macie pomoc na dzisiaj.Gdybyście potrzebowali jutro pomocy to jestem chętna. :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob sty 29, 2011 16:15 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

renatab pisze:No nareszcie wlazłam na stronę. :D
Przepraszam Kasiu,że nie przyjadę pomóc,ale Julka się rozłożyła i starsza też.No i te problemy z netem zjadły mi dużo czasu. :evil:
Trzymam kciuki za dzisiejszą akcję i cieszę się,że macie pomoc na dzisiaj.Gdybyście potrzebowali jutro pomocy to jestem chętna. :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ooo, ja dziś właśnie też odpadłam... Mam nadzieję, że mimo wszystko ktoś jeszcze się zgłosił do pomocy :(

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Sob sty 29, 2011 16:32 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Trochę przyleniuchowaliśmy i pomocnicy nam się wykruszyli, ale własnie ruszamy!
Dla Guciaka! Oby akcja przyniosła efekt :))

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 19:51 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Qurcze, właśnie do domu wróciłam i przeczytałam, że problemy z pomocą były. Ja też nawaliłam :oops: Niestety, moje zajęcia się przeciągnęły :evil: :evil: :evil:
Kasiu, jeżeli akcja zostanie przedłużona o kolejne dni, to ja bardzo chętnie się piszę. I przepraszam bardzo, że dzisiaj nie wyszło.
Guciu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 29, 2011 21:29 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Napewno będe jeszcze potrzebowała pomocy, bo narazie powkładaliśmy ogłoszenia do skrzynek na kwadracie Limanowskiego/Gołkowska i nie daliśmy rady więcej, bo trzeba było jechać oddać klatkę łapkę i dopiero tak naprawdę wróciliśmy do domu :( Dam znać napewno!

Także została cała dzielnica willowa.

Ale przy okazji poinformowaliśmy jeszcze kociarzy z Okrężnej, czyli w sumie nie aż tak daleko jak na przejście dla kota! Choć tam też wczesniej wieszaliśmy ogłoszenia i częśc jeszcze wisi :)

Mam pytanie: Czy ktoś z Was zna jakąś dobrą, kocią wróżkę? Nie mam kontaktu z Delfinką... a chyba chciałabym zapytać się o Gucia...

nurmi

Post » Sob sty 29, 2011 22:03 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu, ja z mężem i córką chętnie obskoczymy część willową w prostokącie Bonifacego -Powsińska/Wiertnicza - Wilanowska - Sobieskiego i obok jeziorka Czerniakowskiego. Znamy doskonale te tereny.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 29, 2011 22:07 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziękuję kochana, podzielimy się terenem, bo to bardzo duży obszar! :)
Mam jeszcze 1600 ulotek, muszę dodrukować jeszcze gdzieś drugie tyle przynajmniej! Ale sukcesywnie będę drukowała i będziemy rozkładać :) Dziękuję, umówimy się więc, jak tylko będzie czas!

nurmi

[poprzednia][następna]