Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nurmi pisze:Dzęki CatAngel, ale jak piszą oni wykastrowali kotka, a Gugu był już wykastrowanyale podobny bardzo...
Jutro ok. 15-16 chcemy rozpocząć akcję wrzucania do skrzynek. Na priv podam telefon do siebie osobom chętnym pomócI bardzo dziękuję za pomoc! Wierzę, że jeśli ktoś przygarnął Gucia uważając jak zwykle, że to źli ludzie go wyrzucili!!!!! (ech, dlaczego ludzie myślą stereotypowo), odda, może skusi go 500zł nagrody?
No zobaczymy!
Dzięki kochanej koleżance mam już wydrukowanych i pociętych 1500 uloteczek, dostałam gilotynę i będę cięła kolejne 1600szt! No musi się Gugu znaleźć wreszcie!
ale mogli tak napisać, że jest wykastrowany ....bo sprawdzili i napisali .... a nie , że oni go wykastrowali ..... może faktycznie to ten ?nurmi pisze:Dzęki CatAngel, ale jak piszą oni wykastrowali kotka, a Gugu był już wykastrowanyale podobny bardzo...
nurmi pisze:Dziewczyny, sprawdzę to, pewnie!
Nie sądziłam, że ludzie mogliby napisać, że wykastrowali kota, tylko po ewentualny zwrot pieniędzy??? hm
renatab pisze:No nareszcie wlazłam na stronę.![]()
Przepraszam Kasiu,że nie przyjadę pomóc,ale Julka się rozłożyła i starsza też.No i te problemy z netem zjadły mi dużo czasu.![]()
Trzymam kciuki za dzisiejszą akcję i cieszę się,że macie pomoc na dzisiaj.Gdybyście potrzebowali jutro pomocy to jestem chętna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości