DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 15:00 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

a ja pytam: gdzie jest Sunshine307??? :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 29, 2011 15:04 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

JESTEM JESTEM :P

Kurde , dziewczyny ! ale się cieszę :) że kocurki pojadą właśnie do mnie :D i powiem Wam że naprawdę nie chciałam z kimś rywalizować o "dobre miejsce" dla kociaków, poprostu pojechałyby tam gdzie zdecyduje smarti że miałyby lepiej :)

Przepraszam że dopiero teraz odpisuje na wasze posty ale wczoraj niestety byłam tak zmęczona że dość szybko zasnęłam i nie zdążyłam już nawet laptopa załączyć :(

Dziwi mnie natomiast fakt, że ta kobieta z domku z Wawy (gdzie mogłyby pojechać Tom i Jerry) była taka niezdecydowana :?
jeśli się kocha zwierzaki a zwłaszcza od pierwszego wejrzenia :P to niemożna dopuścić myśli żeby się zastanawiać nad ich przygarnięciem.. ciekawe jak wyglądała by jej decyzja jakby miała zaadoptować kociaki tak prosto z podwórka.. :? dla takich kotków czas miałby ogromne znaczenie i byłaby to dezycja ich życia lub śmierci..

No to teraz czekam na jakiś transport z Wawy do Gliwic :)

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Sob sty 29, 2011 15:06 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Sunshine307 - jak jeszcze napiszesz że możesz podjechac po chłopaków do Katowic to bedzie o wiele łatwiej z transportem :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 15:13 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Marzenia11 - no pewnie że mogę bo to daleko nie jest :) ale to musiałabym wiedzieć w jaki dzień :)

Sunshine307

Post » Sob sty 29, 2011 15:20 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

smarti pisze:czyli pewnie będziemy szukać transportu zwrotnego bo mój dwupak do Gliwic,dwa transporterki do Rybnika i Perełka do Wawki..
dziewczyny z "mojej okolicy" Marzenia,Bianka, Chatte,Sz.Kot - szykujcie sie do transportu
:mrgreen: :ryk: :ryk:

czyli teraz ja biegusiem na wizytę w sprawie Perełki no i trzeba organizować spotkanie w Katowicach :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 15:25 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Nowemu domkowi T&J gratulujemy :D
Kociakom gratulujemy nowego domku :D

smarti... nie płacz... zaraz ci znajdziemy "zastępstwo" :wink: (no dobra, zartowałam...)

Co masz na mysli a'propos transportu?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob sty 29, 2011 15:27 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

najpierw szukam kogoś chętnego na wizytę przedad.ze mną w ...Józefowie dla kici Perełki :D

a transport...no tak jak w zeszły piątek wieczorem,no nie... :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 15:27 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Chatte pisze:
Co masz na mysli a'propos transportu?

No nie wiesz?? :D :D :D jako że kotów do przewozu więcej to i trzeba dwa dni zarezerwować na transport z dt smarti :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 15:32 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

smarti pisze:najpierw szukam kogoś chętnego na wizytę przedad.ze mną w ...Józefowie dla kici Perełki :D

a transport...no tak jak w zeszły piątek wieczorem,no nie... :D

To ja jestem chetna na tę wizytę, chcociaż mam straaaaaaaaaaaasznie daleko do Ciebie :wink: . Kiedy i gdzie?

A na ten transport... to chyba urlop będę musiala wziąć (albo i zwolnienie lekarskie... potem... :smokin: )
A TZ nie zbankrutuje, jak tak będziemy te koty wozic w te i nazad? 8)
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Sob sty 29, 2011 15:32 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

a mam pytanko dziewczyny, wygodniej Wam żeby podjechać po kociaki do Rybnika czy Katowic ?

Sunshine307

Post » Sob sty 29, 2011 15:33 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

No właśnie :D :D :D :D z tytułu wątku wynika, że mamy je wozić wkoło - Warszawa-Katowice-Warszawa-Katowice... :ryk: :ryk: :ryk:
oczywiście robiąc przystanki w dt smarti :D

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 15:34 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Sunshine307 pisze:a mam pytanko dziewczyny, wygodniej Wam żeby podjechać po kociaki do Rybnika czy Katowic ?

zdecydowanie do katowic - jest bardzo dobre i w miarę szybkie bezpośrednie połączenie pkp warszawa - Katowice.

Choć w sumie nie wiem dlaczego zakładam że ktoś je przewiezie pkp :?: :roll:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 15:35 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Marzenia11 pisze:No właśnie :D :D :D :D z tytułu wątku wynika, że mamy je wozić wkoło - Warszawa-Katowice-Warszawa-Katowice... :ryk: :ryk: :ryk:

Przystanki powiadasz... hmmmm...... :strach:
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Sob sty 29, 2011 15:35 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Chatte pisze:
Marzenia11 pisze:No właśnie :D :D :D :D z tytułu wątku wynika, że mamy je wozić wkoło - Warszawa-Katowice-Warszawa-Katowice... :ryk: :ryk: :ryk:

Przystanki powiadasz... hmmmm...... :strach:

:ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 15:39 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

bo w pkp się kiciom fajnie śpi :D

ale jakby dziewczyny z Rybnika podjechały do Katowic to by było najlepiej chyba...-...chociaż-ja je tu zaproszę to się wypowiedzą

smarti

[poprzednia][następna]