A moze nowe forum?

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2004 17:22

Estraven pisze:(...) Widuję takie podfora gdzie indziej - są zwykle omijane przez sporą część użytkowników, w części martwe.

O tę odpowiedź chodzi, domyślam się. Ale przecież pisaliśmy, że:
1. Półmartwe :wink: są też "Dzikie koty", a nie zostały zamknięte, bo jednak ktoś, rzadko, z nich korzysta.
2. To podforum byłoby generalnie pomocne dla "szukaczy domków", więc nawet jeśli część osób je ominie, to na pewno wejdą zainteresowani. A tych szukaczy jest duża grupa na forum :D
3. Ostatecznie, w mojej opinii, osobne podforum wcale nie jest najlepszym rozwiązaniem, lepszym byłoby dopuszczenie wątków adopcyjnych na "Kotach". Ale jeśli nie jest to możliwe, to wnoszę o założenie podforum "Adopcje".
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Czw lip 29, 2004 17:26

Happy, naprawdę - zacznij czytać odpowiedzi... :roll:

O Dzikich Kotach i ich funkcjach napisałem już wcześniej i nie ma do czego wracać.

O tym, które wątki adopcyjne będą ewentualnie zamykane także.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Czw lip 29, 2004 17:27

eBuszka pisze:Rozumiem, że chcecie zamykać wątki "martwe". Tyklo nie róbcie tego za szybko czy automatycznie.

Nie rozumiesz - chodzi o to, by jak najlepiej wypełniały swą funkcję - też polecam leturę wcześniejszych postów: rozmowę z Bonkretą.

Estraven

Post » Czw lip 29, 2004 17:34

Estraven pisze:Happy, naprawdę - zacznij czytać odpowiedzi... :roll:

O Dzikich Kotach i ich funkcjach napisałem już wcześniej i nie ma do czego wracać.

O tym, które wątki adopcyjne będą ewentualnie zamykane także.

No czytam! I właśnie mi się potwierdza, że moglibyście z powodzeniem dopuścić istnienie kolejnego forum.
Dzikie Koty dla innych użytkowników (nie logujących się, w dużym uproszczeniu), a Adopcje dla innych (szukaczy).
Sorry, ale nie rozumiem - jeśli coś już zostało powiedziane, to nie można się na to powołać?

I widziałam też, co napisałeś o zamykaniu/niezamykaniu wątków. Jeśli jest to już decyzja, a nie dopiero zastanawianie się, to :D
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Czw lip 29, 2004 17:44

Happy pisze:Dzikie Koty dla innych użytkowników (nie logujących się, w dużym uproszczeniu), a Adopcje dla innych (szukaczy).

Dzikie Koty mogą sobie być mało uszczęszczane - od początku wiedzieliśmy, że tak będzie i że nikomu to nie zaszkodzi. To podforum o całkiem innym charakterze.

Estraven

Post » Czw lip 29, 2004 19:53

Estraven

[poprzednia]