Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 11:57 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

magaaaa - dzięki za wyjaśnienie..
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Śro sty 26, 2011 15:31 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

U nas bez zmian ,w przyszłym tyg. będę robiła jej badania ,na razie tylko miłość i odrobaczanie .

o spaniu z nią nie ma mowy :lol: no chyba ze na raty :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 26, 2011 20:18 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

dorcia44 pisze:U nas bez zmian ,w przyszłym tyg. będę robiła jej badania ,na razie tylko miłość i odrobaczanie .

Tola spać nie daje? :1luvu:
a jak to biedactwo male czarne psie? lepiej?
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Czw sty 27, 2011 14:51 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

ina11 pisze:
dorcia44 pisze:U nas bez zmian ,w przyszłym tyg. będę robiła jej badania ,na razie tylko miłość i odrobaczanie .

Tola spać nie daje? :1luvu:
a jak to biedactwo male czarne psie? lepiej?

całe szczęście udało się go uratować ,ale już miałam czarne myśli :oops: teraz już bryka w swoim nowym domku ,razem z przyrodnim bratem pojechali do jednego domku :wink:

a Tola to tak jak Tytek ..kot nad koty :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 27, 2011 20:31 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Pipi moze zmienisz temat? :-) DT juz jest, teraz brak DS.
Przytulam malutkie i znikam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt sty 28, 2011 14:27 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Tola .

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Tola ma podwójne ząbki .
Dziś wieczorem postaram się wyjść wcześniej z pracy i pójdziemy się pokazać mojej wetce.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 28, 2011 14:39 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 28, 2011 14:48 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Ale fajny żuczek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 28, 2011 17:41 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Oj, zakręciło mi w oczach. Dorciu, dziękuję. Kochana kicia, widać, że jej dobrze i jest szczęśliwa.
Nie wiem co to z tymi zębami mlecznymi ostatnio? U szczeniaków też przy sterylizacji okazało się, że trzeba rwać, bo drugie już sa, a mleczne też są i przeszkadzają tym stałym. Nie miały na czym pewnie zgryzać tych mleczaków. Chore były, chrupek nie dawałam - może dlatego?

A jak tam Tinusia?
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt sty 28, 2011 19:53 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Jezuniu, jaka ona jest cudowna. I tak sie dopasowala do Twojego stadka Dorcia. :1luvu: Doslownie rozplynelam sie przy zdjeciach. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sty 29, 2011 8:40 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Tola byłą wczoraj wieczorkiem na pokazie :wink: u wetki.
Myślałam że jest moja Basia ale była Hania .
Chciałam chociaż odrobaczyć ,ale Hanka się zaparła że nie i już...zbieram kupę do badania(jedną już mam ) sprawdzimy co tam jest a czego nie ma .Bo może wcale nie trzeba ,boi się o wątrobę.
Powiedziała że nie odrobaczy mi jej przed wynikami badań ,czyli pierw morfologia z biochemią i mam zrobić USG przepływowe.
Osłuchowo nie udało się Toli zbadać, tak mruczała. :lol:
Tak więc w poniedziałek mamy chrzest bojowy i idziemy na pobranie krwi.

Tola wyniosła się z łóżka ,poszła spać na drapak :evil:

Kupiłam jej RC Growtha :wink: ma conva ,je same dobre rzeczy.
acha wetka powiedziała że pierwszy raz widzi przetrwałe zęby mleczne u kociaka ,u psów jest to normalne ale u kotów dziwne.
pinokio_ pisze:Oj, zakręciło mi w oczach. Dorciu, dziękuję. Kochana kicia, widać, że jej dobrze i jest szczęśliwa.
Nie wiem co to z tymi zębami mlecznymi ostatnio? U szczeniaków też przy sterylizacji okazało się, że trzeba rwać, bo drugie już sa, a mleczne też są i przeszkadzają tym stałym. Nie miały na czym pewnie zgryzać tych mleczaków. Chore były, chrupek nie dawałam - może dlatego?
A jak tam Tinusia?

przetrwałe mleczaki u psiaków to normalne ,prawie normalne :wink:absolutnie nie jest to Twoja wina , prawie wszystkie moje psy miały z tym problemy ,na szczęście wszystkim też same wyleciały .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 29, 2011 8:44 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Kochane maleństwo :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 29, 2011 11:22 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Byłąm z Tinką wczoraj u wetki - odrobaczanie zakonczone. Mala ma duzy apetyt, niestety od 2 nocy zrezygnowala ze spania w lozku, woli fotel z innymi kotami... TDT zrozpaczony chyba :twisted:
Osłuchowo ok, ale mala nadal kicha, wiec dostala synergal - dzis pierwsza dawka. Kupilam tez jej puszki Animody. Dziekuje inie 11 za sfinansowanie testow dla kotki oraz kropli do oczu - ja przed wyplatą bylam gorzej niz gola... :oops: Niestety bede musiala sie pobazarkowac na malą - postaram się cos wystawic niebawem.
ADHD nadla sie utrzymuje, to kot ktory wszedzie musi zajrzec, wszystkiego sprobowac... Kochana jest, ale tez charakterna - wszystkie koty sobie poustawiala juz... 8)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob sty 29, 2011 13:02 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Ale miło widzieć malutką i czytac takie dobre wiadomości. Az sie łezka w oku kręci z radości. Ciężko było, ale przetrwały z Waszą pomocą, zaczynając od Irenki itd. poprzez wszystkie osoby niosące pomoc. A my, niektóre, choć z daleka możemy tu z Wami być i też się cieszyć , że przeżyły, że mają się coraz lepiej :1luvu:
Pozostałe, którym sie nie udało [*] będziemy wspominać i pamiętać.
Wszystkiego dobrego kochane koteczki :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 29, 2011 15:33 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

łomatko- kujka będzie u Tolci :wink:
ja jestem słaba przy takich akcjach.....

Czy uTinki po odrobaczaniu coś bylo widać gołym okiem?
Obrazek Obrazek

ina11

[poprzednia][następna]