Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Awarie w końcu usunęli ale żeby nie było za dobrze to sąsiadka piętro wyżej mnie zalała![]()
Powoli mam dość wszystkiego. Dobrze, że laptopa do łóżka sobie wzięłam bo byłby zalany![]()
Mój biedny anielski cały mokry, szkoda słów. W poniedziałek mają być z ubezpieczalni porobić zdjęcia
bozena640 pisze:Awarie w końcu usunęli ale żeby nie było za dobrze to sąsiadka piętro wyżej mnie zalała![]()
Powoli mam dość wszystkiego. Dobrze, że laptopa do łóżka sobie wzięłam bo byłby zalany![]()
Mój biedny anielski cały mokry, szkoda słów. W poniedziałek mają być z ubezpieczalni porobić zdjęcia
trawa11 pisze:bozena640 pisze:Gromadka trochę zmarznięta ale żyje![]()
Padło nam centralne ogrzewanie i od wtorku mamy zimno. Ciągle pracują nad usunięciem tej awarii. Dzisiaj nawet wody nie mamy![]()
Duffy śpi pod kołderką, Sisi obok niej a Gabrynia indywidualistka na fotelu.
Jutro będą zdjęcia.
Ja siedzę w pracy albo uczę się angielskiego bo w środę mam ważny egzamin
Ojejku![]()
z wodą to jeszcze pól biedy , bo można podgrzać. Ale zimna naprawdę ci współczuję. Mimo,iż wielkich mrozow nie ma ,ale jednak
.Mam nadzieję ,chociaż jakis grzejnik elektryczny masz
, to niewiele ,ale zawsze coś , choc na chwilke podgrzeje.
trzymam kciuki za szybkie usunięcie awarii![]()
![]()
![]()
![]()
Buziaczki dla Gromadki![]()
![]()
Kociara82 pisze:jak od wtorku zimno, to przegiecie! LAtem od slonca sa mury nagrzane, a zima ma sie wrazenie w takich chwilach, ze jest zimniej niz w rzeczywistosci
na poprawe humoru
http://www.demoty.pl/mowisz-ze-to-dla-t ... ojca-16124
Kociara82 pisze:notatki z angola oblane, mam nadzieje, ze egzamin nie bedzie oblany![]()
miaudobranoc :*
agnieszka1565 pisze:ło matko współczujemyi mocno ściskamy
trawa11 pisze:bozena640 pisze:Awarie w końcu usunęli ale żeby nie było za dobrze to sąsiadka piętro wyżej mnie zalała![]()
Mój biedny angielski cały mokry, szkoda słów. W poniedziałek mają być z ubezpieczalni porobić zdjęcia
no , jak nie urok,to..
Oby nic więcej złego już Ci sie nie pzrydarzyło![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 182 gości