Po wydrukowaniu petycji liczą się tylko potwierdzone podpisy.
Szkoda, że w instrukcji podpisywania nie jest podkreślona konieczność kliknięcia na podpisują petycję na dwóch kolejnych oknach

Chwilę temu było 435 podpisów, ale tylko 333 zweryfikowane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Willow_ pisze:Bycie na liście bez potwierdzenia podpisu chyba nic nie daje.
Szkoda, że w instrukcji podpisywania nie jest podkreślona konieczność kliknięcia na podpisują petycję na dwóch kolejnych oknach![]()
Aleksandra59 pisze:Willow_ pisze:Bycie na liście bez potwierdzenia podpisu chyba nic nie daje.
Szkoda, że w instrukcji podpisywania nie jest podkreślona konieczność kliknięcia na podpisują petycję na dwóch kolejnych oknach![]()
Zdaję sobie z tego sprawę, że muszę potwierdzić podpis. Tylko czekam na e-maila z potwierdzeniem.
To że jestem na liście oznacza, że moje zgłoszenie dotarło - długo mnie na tej liście nie było i dlatego się cieszę .....
skwareek pisze:Tym bardziej ze jesli wszystko dobrze sie zrobi link aktywacyjny przychodzi od razu... Jak ja raz nie potwierdzilam tego podpisu tez myslalam ze link dotrze, niestety nigdy nie dotarl. Dlatego mysle ze warto podpisac jeszcze raz.
Aleksandra59 pisze:skwareek pisze:Tym bardziej ze jesli wszystko dobrze sie zrobi link aktywacyjny przychodzi od razu... Jak ja raz nie potwierdzilam tego podpisu tez myslalam ze link dotrze, niestety nigdy nie dotarl. Dlatego mysle ze warto podpisac jeszcze raz.
Nie mogę podpisać drugi raz - dostaję informację, że mój adres e-mailowy został już użyty do podpisania petycjiA e-maila potwierdzającego nadal nie mam
![]()
I co mam z tym fantem zrobić
slapcio pisze:Aleksandra, ja podpisywałam drugi raz, na onet email potwierdzający nie dotarł, na gazetę - bez problemu.
A to fakt, że gdyby zalążek wolontariatu stał się skutkiem ubocznym całej afery, byłoby nieźle... RTOZ potrzebuje świeżej krwi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wix101 i 202 gości