Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AbiWord pisze:Szukam leku dla kotki o nazwie Feliserin. Moja kotka niestety zachorowała na pp a nie została na czas zaszczepiona. Wziąłem ją od znajomych co chcieli ją dać do schroniska. Nie zdążyłem. Żeby nie było jej smutno wziąłem drugą ze schroniska. Ta ze schroniska niestety już odeszła (była odrobaczana więc czekałem ze szczepieniem obu, ale nie zdążyłem). Czy jest ktoś w stanie wskazać mi, gdzie w Polsce mogę ten lek zakupić? Ewentualnie jak go sprowadzić z Niemiec. Nie znam w Niemczech nikogo, nie mam kontaktów a lek mi jest potrzebny jak najszybciej. Objawy u kotki wystąpiły w dniu 27.01.2011 ok. 16:00. Wymiotowała i była ospała. Natychmiast zawiozłem ją z żoną do kliniki. Wozimy ją tam codziennie i staramy się aby wet dawali jej wszystko co możliwe aby ją uratować. Na razie stan jej się nie pogorszył. System immunologiczny wciąż walczy. Myślałem o przetoczeniu krwi od ozdrowieńca, ale go jeszcze nie znalazłem. Kotka to dachowiec. Ma 10 miesięcy i jest z nami od niedawna, ale już jest jak członek rodziny. Jestem z Bydgoszczy. Proszę o pomoc.
AbiWord pisze:Nie ma problemu z lecznicą. Jest całodobowa ode mnie 200m wiec brakuje mi tylko krwi. W klinice już to robili z powodzeniem. 100% ozdrowień. Znalazłem też możliwość uzyskania krwi z banku w Warszawie. Dostarczą ją do Torunia w godzinach popołudniowych jutro. Wiec wieczorem będzie w Bydgoszczy gotowa do podania.
AbiWord pisze:Ma tylko brat, ale rasowego i krew się nie zgadza a drugi nie był szczepiony (co nie omieszkałem mu wytknąć). Dla mnie 300 drogo, ale życie kota ważniejsze. A słyszałem, że będzie mnie to kosztować 200zł. Kotka jest dla mnie jak członek rodziny i chce ją uratować. Tel. do mnie 888798782.
AbiWord pisze:Wet zalecił aby brać krew od szczepionego co najmniej miesiąc temu ale nie później niż rok temu. Natomiast na stronie http://kocia_stronka_republika.pl znalazłem informację aby szczepić kota co nawet 3 lata.
AbiWord pisze:Wet zalecił aby brać krew od szczepionego co najmniej miesiąc temu ale nie później niż rok temu. Natomiast na stronie http://kocia_stronka_republika.pl znalazłem informację aby szczepić kota co nawet 3 lata.
AbiWord pisze:Dzwoniłem do wet. Zobaczymy co się dzisiaj jeszcze da zrobić. Czekam na tel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], kasiek1510, lucjan123, Sillka i 73 gości