Jeszcze raz Wszystkim Wspierającym i Głosującym na KAN - serdecznie dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katipe pisze:hmm nie mam pojęcia kto jeździ w okolice Stargardu, ale pytając o niego jednego kierowcę dostałam info, że jeździ w stronę Holandii, Węgier, Białegostoku - i w tamtym kierunku mógłby jakiegoś kociaka zabrać
skwareek pisze:Tak ja tez mialam raz ten problem. Po prostu jak juz wpiszesz imie i nazwisko itd i bedzie napisane ze link aktywacyjny wyslany to pod tym jeszcze musisz kliknac potwierdz swoj podpis. Ja tego wlasnie kiedys nie kliknelam i nie dostalam tego linka. Takie troche mylace.
majka2222 pisze:skwareek pisze:Tak ja tez mialam raz ten problem. Po prostu jak juz wpiszesz imie i nazwisko itd i bedzie napisane ze link aktywacyjny wyslany to pod tym jeszcze musisz kliknac potwierdz swoj podpis. Ja tego wlasnie kiedys nie kliknelam i nie dostalam tego linka. Takie troche mylace.
Tak trzeba dwukrotnie potwierdzic podpis. Ja tez spotkałąm się już z informacjami, że ludzie niedokładnie czytając, nie kliknęli drugi raz potwierdzenia podpisu. Dopiero po tym powinien przyjśc mail zwrotny. I jeszcze raz trzeba wejść z maila na stronę z petycją, aby potwierdzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości