Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 27, 2011 11:06 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Duża mówi też Stefciu Stefciu ale nerwusek z ciebie, biedactwo.
A do mnie Duża mówi Menaszko Menaszko ależ ty ostatnio jesteś niegrzeczna bo wchodzę do szafy i szybko biegam po całym domku a jak coś z szuflady wystaje to wyciągam.
Menaszka

Aha i pacam też zasłonki.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw sty 27, 2011 11:17 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Duża ma ogromną prośbę do wszystkich agentów, proszę podpiszcie petycje w sprawie Korabiewic, może tym razem uda się coś konkretnego dla tych zwierząt zrobić.

http://www.petycje.pl/petycja/6457/poze

wczoraj był reportaż o tym „schronisku” w TVN, tu link do niego – Uwaga drastyczne- http://www.tvn24.pl/-1,1690732,0,1,schr ... omosc.html

Dziękuję Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sty 27, 2011 14:14 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Witamy i o Agentowe zdrówko pytamy :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 27, 2011 17:13 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

iwcia pisze:Duża ma ogromną prośbę do wszystkich agentów, proszę podpiszcie petycje w sprawie Korabiewic, może tym razem uda się coś konkretnego dla tych zwierząt zrobić.

http://www.petycje.pl/petycja/6457/poze

wczoraj był reportaż o tym „schronisku” w TVN, tu link do niego – Uwaga drastyczne- http://www.tvn24.pl/-1,1690732,0,1,schr ... omosc.html

Dziękuję Ptachu

Ciociu Ciociu Stefcia pżekazała i Kasia podpiszała a ja jóż dóża jesztem

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw sty 27, 2011 18:12 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Duża mówi też Stefciu Stefciu ale nerwusek z ciebie, biedactwo.
A do mnie Duża mówi Menaszko Menaszko ależ ty ostatnio jesteś niegrzeczna bo wchodzę do szafy i szybko biegam po całym domku a jak coś z szuflady wystaje to wyciągam.
Menaszka

Aha i pacam też zasłonki.

Stefcia Durzej Menaszkowej bózię całóje rze jeszt nerwósek a wyciąnga się sz szóflady jak Stefcia ciekawa bo do siafy Stefcia whodzi bo tam szą żamknięte piłeczki

CatherineTheGreat

Post » Czw sty 27, 2011 18:17 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

No dobra, to kto ma dobry aparat z funkcją makro? Trzeba sie przygotować do sesji :)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw sty 27, 2011 18:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:No dobra, to kto ma dobry aparat z funkcją makro? Trzeba sie przygotować do sesji :)

Kasia ni ma

CatherineTheGreat

Post » Pt sty 28, 2011 14:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

I moja Duża też nie ma :placz:
Inka

MaryLux

Post » Pt sty 28, 2011 20:39 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

no to co Inka proponuje jak już na starcie wie, że nie bedzie uczestniczyc.... Cała drużyna powinna móc sie zaangażować... :roll:
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Sob sty 29, 2011 14:24 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:no to co Inka proponuje jak już na starcie wie, że nie bedzie uczestniczyc.... Cała drużyna powinna móc sie zaangażować... :roll:

Mam pomyśłek: niech się agenty złożom na taki sprzent jak potrzeba. Ja zaczynam: dam równowartość 3 dobrych szasetek...
Inka

MaryLux

Post » Sob sty 29, 2011 18:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

MaryLux pisze:
Flortee pisze:no to co Inka proponuje jak już na starcie wie, że nie bedzie uczestniczyc.... Cała drużyna powinna móc sie zaangażować... :roll:

Mam pomyśłek: niech się agenty złożom na taki sprzent jak potrzeba. Ja zaczynam: dam równowartość 3 dobrych szasetek...
Inka

Stefcia myśłi nie dadzą nicz nam takie szaszetkowe szkładki bo sie Agenty mają właśnie żlorzyć na kóferek do łapania beżdomniakuw a nie na szpszęt Stefcia myśli to tżeba inaczej coś żaproponować Inka miałą szóper pomyszł ż łapkami na foto terasz mósi sobie i Kólce i Pszotósiowi żrobić łapkowe żdjęńcia i wyszłąć do Kwatermiszcza Sztopki tak myśli Stefcia nie wie czy szłósznie

CatherineTheGreat

Post » Nie sty 30, 2011 14:44 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:

Inka

Stefcia myśłi nie dadzą nicz nam takie szaszetkowe szkładki bo sie Agenty mają właśnie żlorzyć na kóferek do łapania beżdomniakuw a nie na szpszęt Stefcia myśli to tżeba inaczej coś żaproponować Inka miałą szóper pomyszł ż łapkami na foto terasz mósi sobie i Kólce i Pszotósiowi żrobić łapkowe żdjęńcia i wyszłąć do Kwatermiszcza Sztopki tak myśli Stefcia nie wie czy szłósznie

Dobrze, zagoniem Dużą do roboty i każę jej porobić zdjęńcia łapków. Poza tym donoszę, że Agentka Mysia ma już dużo zdjęńciów sfoich łapeczków :)
Inka

MaryLux

Post » Wto lut 01, 2011 20:28 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Pośły Agenty gdzieś Stefcia pyta

CatherineTheGreat

Post » Wto lut 01, 2011 20:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

my som :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro lut 02, 2011 9:00 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

My nie zaglądamy do wątku bo musimy nadzorować przeprowadzkę i pakowanie, mnóstwo z tym roboty mamy musimy inspekcjonować każde pudełko.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

[poprzednia][następna]