Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 19:44 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihajko, byle tego sportu nie za dużo. 8) Kuruj się kochanie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 28, 2011 19:46 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kropeczko, byłabym wdzięczna. Mam receptę, więc jak będzie potrzebna, to wyślę Ci albo nie wiem, jakoś dostarczę....
kalairku, staram się, ale to przeziębienie mnie jakoś długo trzyma. Aż się zaczynam zastanawiać, czy do lekarza nie iść. Ale ja mam tylko katar, lekki kaszel i osłabienie, ból gardła mi już przeszedł, więc nie wiem, czy warto zawracać głowę lekarzowi....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt sty 28, 2011 19:52 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A gorączka??
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sty 28, 2011 19:56 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

miewam stany podgorączkowe, ale nie codziennie. Dziwne..., :roll:

Sihaja

Post » Pt sty 28, 2011 19:57 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Kropeczko, byłabym wdzięczna. Mam receptę, więc jak będzie potrzebna, to wyślę Ci albo nie wiem, jakoś dostarczę....
kalairku, staram się, ale to przeziębienie mnie jakoś długo trzyma. Aż się zaczynam zastanawiać, czy do lekarza nie iść. Ale ja mam tylko katar, lekki kaszel i osłabienie, ból gardła mi już przeszedł, więc nie wiem, czy warto zawracać głowę lekarzowi....

U wetek kupie bez recepty,a jak nie bedą miały,to mi recepte wypiszą-może u nas w aptekach jest?-Ty mi lepiej adres wyślij na PW :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sty 28, 2011 20:15 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:miewam stany podgorączkowe, ale nie codziennie. Dziwne..., :roll:

Nie podoba mi się to Sihajko..może idź do lekarza.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sty 28, 2011 20:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zobaczę, jak to będzie. Na razie sobota i niedziela, posiedzę w domku. Może do poniedziałku będzie ok .

Sihaja

Post » Sob sty 29, 2011 9:30 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
Ja dziś szykuję się na przywitanie gości :) Będę piekła szarlkotkę - jedyne cisto, które mi jako-tako wychodzi :) Wszystkich nim raczę, ciekawe, kiedy się znudzi :)
Moje kociaste na razie po porannych polowaniach wypoczywają, jeszcze nie zdają sobie sprawy, że przyjeżdża ich ulubiona siostrzenica (tzn moja siostrzenica to dla nich kto to będzie? :roll: ) która długie lata nie kumała, że kotek to nie zabawka, aż ją ciocia Sihaja przeszkoliła swoim sposobem, to teraz mała do kotów podchodzi jak do najdroższej porcelany i jeszcze się pyta, czy dotknąć może :mrgreen:
Nie pytajcie, co zrobiłam, bo obrońcy bezstresowego wychowania dzieci mnie zlinczują :mrgreen:
Miłego dnia :)

Sihaja

Post » Sob sty 29, 2011 9:33 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dorotko-ja Cię na pewno nie zlinczuję-wszystkich ,którzy bezstresowo wychowują dzieci-skazałabym na dozywotnie przebywanie tylko z nimi! :twisted:

Mam nadzieję,że dzisiaj lepiej sie czujesz?
Miłego dnia Ci zyczę kochanie!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sty 29, 2011 9:43 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

O, Kropka, to było by baardzo dobre :)
Czuję się jako-tako, mam katar i jestem osłabiona, ale nie jest źle :)
Idę piec szarlotę :)
Miłego dnia :)

Sihaja

Post » Sob sty 29, 2011 9:49 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kasiulek, zgadzam się z Tobą! :wink:

Sihajko, dzień dobry, miłego dzionka, i buziaczki dla Morfunia! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 29, 2011 10:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob sty 29, 2011 19:19 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Idź do lekarza. Ja zamiast iść do lekarza już przed świętami nażarłam się lewego antybiotyku, dostałam sraczki i wcale nie wyzdrowiałam. Teraz "domowymi sposobami" leczyłam się ostatnie 2 tygodnie. To były 2 tygodnie ferii... Bez sensu - też miałam stany podgorączkowe i straszny, suchy kaszel. A słaba byłam tak, jak po wyjściu ze szpitala po operacji.
Myśmy też mieli gości. W środku nocy obudziły nas kocie wrzaski, kotłowanina i łomot kociej klapki. Mratawoj obronił swoją miseczkę, goście się wynieśli. Ciekawe, kto to był. Ostatnio widziałam koło domku jakąś strasznie płochliwą krówkę...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Sob sty 29, 2011 19:36 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mratko, coś Ty jadła? 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 30, 2011 7:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]