jozefina1970 pisze:Patmol pisze:a ja myślałam, że to kocie forum![]()
a cała strona o facetach
Fajnie, nie.
Szczególnie u niezafaceconej
Noc straconego, a przynajmniej będzie do czego wrócić i z rad skorzystać.
Moderator: Estraven
jozefina1970 pisze:Patmol pisze:a ja myślałam, że to kocie forum![]()
a cała strona o facetach
Fajnie, nie.
Szczególnie u niezafaceconej
AYO pisze:Patmol - dla ścisłości TRZY strony o facetach

jozefina1970 pisze:Witaj Martynko i Mróweczko
Dopiero teraz ale się cieszymy, tylko się nie wystrasz, to wątas dosyć luźny jest
MartynaP pisze:postaram się przebic przez cały
ale juz sie boje

jozefina1970 pisze:jasdor pisze:Rokuję szybką plajtę, bo przecież byś owieczek nie dała na rzeź Wysterylizować i jako zwierzęta domowe a Wiolaw będzie liczyła owieczki
Tak, liczyć też trzeba i nie tylko owieczki - ja nienawidzę liczyć więć Wiolaw liczymy na Ciebie![]()
Nie, nie - rzeź nawet na myśl nam nie przyszła - one były już hodowane u nas na wełnę
SecretFire pisze:Jak zrobimy taka komune, to kazda z nas sie przyda do czegos. Ja n. p. nie lubie zmywania podlogi ani kurzuw sprzatania.
Fajnie by bylo. Ide spac i posnic o takim zyciu.
Też mi się coć stakiego marzy, taka komuna właśnie z fajnymy ludźmi, porządna komuna produkująco - pracująco - wspierająca i inspirująca![]()
Shalom, nooo z Tobą to widzę inaczej bo tobie się jeszcze facet na polowaniu marzy![]()
Edytko, witamy, jakie cudne kotecki

shalom pisze:Bo ja to lubię facetów w typie "ucywilizowany dzikus"niech będzie silny, odwazny, rycerski, upoluje jak trzeba cos do jedzenia, orietnuje się w terenie, jest czuły i opiekuńczy... ach te marzenia, dobrze ze mój H nie widzi co piszę
Ale cóż - za marzenia nas nie karają 
SecretFire pisze:Jak szukacie dobrej synowej, to szukajcie mi dobrego facetaA jak Jozia Was przegna, to u mnie jest miejsce.

SecretFire pisze:Nigdy zlotko, nigdy. Ale u mnie tez albo o facetach albo o jedzeniu.![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości