Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
graga pisze:jestem ZA
po prostu obok podforum dzikie koty, koci łapci, spotkania wg mnei powinno byc podforum "adopcje"
bardzo by to usprawnilo i uporzadkowało stan rzeczy
Emilka pisze:Wedlug mnie te watki sa potrzebne.
lrafal pisze:ogladalnosc![]()
w wiekszosci ogladaja go osoby ktore maja juz koty - skutecznosc znikoma.
lrafal pisze:Emilka pisze:Wedlug mnie te watki sa potrzebne.
Komu są potrzebne? Chyba tylko i wyłącznie ich założycielom, koty na tym wiele nie skorzystają
Ogloszenia oglada sie tak samo latwo jak forum, teraz nie bdziecie szukac na forum tylko na adopcyjnej
lrafal pisze:Emilka pisze:Wedlug mnie te watki sa potrzebne.
Komu są potrzebne? Chyba tylko i wyłącznie ich założycielom, koty na tym wiele nie skorzystają
Ogloszenia oglada sie tak samo latwo jak forum, teraz nie bdziecie szukac na forum tylko na adopcyjnej
Bonkreta pisze:lrafal pisze:ogladalnosc![]()
Ja jeszcze niedwano miałam dwa koty i więcej wcale mieć nie zamierzałam (na razie), więc żadnych stron adopcyjnych raczej nie oglądam. A za to wątki na forum - owszem. I właśnie w ten sposób zakochałam się w jednym z tych kociątek do wzięcia, które teraz jest Szlemikiem. Nigdy by się to nie zdarzyło, gdyby te wątki z "Kotów" zniknęły". CHyb ato samo może powiedzić parę innych osób.
lidiya pisze:Bonkreta pisze:lrafal pisze:ogladalnosc![]()
Ja jeszcze niedwano miałam dwa koty i więcej wcale mieć nie zamierzałam (na razie), więc żadnych stron adopcyjnych raczej nie oglądam. A za to wątki na forum - owszem. I właśnie w ten sposób zakochałam się w jednym z tych kociątek do wzięcia, które teraz jest Szlemikiem. Nigdy by się to nie zdarzyło, gdyby te wątki z "Kotów" zniknęły". CHyb ato samo może powiedzić parę innych osób.
Ja zgadazam sie z Bonkreta
lrafal pisze:http://koty.rokcafe.pl/adopcje/ogloszenia/pics.php?u=kocieta.jpg
lrafal pisze: [
nie bedzie ogloszen na forum, bedziecie ogladac strone - proste
lrafal pisze:http://koty.rokcafe.pl/adopcje/ogloszenia/pics.php?u=kocieta.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości