agiis-s pisze:liczę na to że tu każdy czytać umie
a w sprawie zazdrości to mnie ubawiłaś
brawo za poczucie humoru bo nie każdy potrafi się z siebie śmiać
Moderator: Estraven
agiis-s pisze:liczę na to że tu każdy czytać umie
a w sprawie zazdrości to mnie ubawiłaś
agiis-s pisze:skarbonko ja jeszcze raz napiszę - ostatni (pod warunkiem że nie zostanę tu obrażona co nieraz się zdarzało)
Do końca trwania tego wątku będę pilnowała aby iza71 nie kłamała na temat ilości kotów, warunków w jakich żyją, zdrowia zwierzaków czy adopcji. Mam do tego prawo bo straciłam dla tej pani wiele czasu, sił i środków zanim zobaczyłam jak jest naprawdę, wciągnęłam w to wiele osób, toczyłam dla niej wiele bezsensownych wojen. Jak jest na prawdę wiedzą ludzie którzy tą panią znają nie tylko z pięknych postów ale osobiście.
Póki iza71 tylko snuje swoje opowieści i nie naciąga rzeczywistości - nie odzywam się zupełnie
to czy jej pomagacie czy nie - to wasza sprawa i w to nie wnikam
ale w momencie kiedy zaczyna mijać się z prawdą będę się odzywała
i to na tyle
agiis-s pisze:gerardbutler pisze:ile ma pani wszystkich kotow pod opieka?
Radzę dobrze przejrzeć starsze posty - także te z interwencji TOZ
Można tam znaleźć prawdziwą ilość kotów i fakt zerowej adopcji tychże, warunków przetrzymywania i chorób wszelakich z białaczką na czele.
agiis-s pisze:gerardbutler pisze:ile ma pani wszystkich kotow pod opieka?
Radzę dobrze przejrzeć starsze posty - także te z interwencji TOZ
Można tam znaleźć prawdziwą ilość kotów i fakt zerowej adopcji tychże, warunków przetrzymywania i chorób wszelakich z białaczką na czele.
Ruszył ostro jak burza. sennaewa pisze:iza71koty pisze:A ja rozumiem.![]()
No ja też mam swoją teorię, ale pisała o niej nie będę
wiora pisze:sennaewa pisze:iza71koty pisze:A ja rozumiem.![]()
No ja też mam swoją teorię, ale pisała o niej nie będę
no i dobrze![]()
bo po co karmic pasozyty![]()
Iza przestan sie wkoncu tlumaczyc.to bezsensowne dzialanie ,ktore kosztuje Cie duzo nerwow.
wiec dajmy sobie juz spokoj i przestanmy walczyc z wiatrakami

iza71koty pisze:Aniu.Pięknie idzie ten Twój Bazarek.
Ruszył ostro jak burza.
![]()
ciesze sie
bedzie na jeden dzien jedzonka
. Pani Iza jest karmicielką i chwała jej za to. Wielka chwała. Nie można wymagać żeby ona jedna karmiła i doglądała to ogromne stadko / bez względu czy to jest 70, 100 czy 130 kotów - tak czy siak to bardzo dużo kotów / i jeszcze dodatkowo zajmowała się kociakami w domu jako DT i przygotowywała je do adopcji. Tego się nie da zrobić jednej osobie. Fizycznie się nie da. Nie przy tej ilości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Haniazyl66, Meteorolog1, Wojtek i 80 gości