Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 13:31 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ile ma pani wszystkich kotow pod opieka?
gerardbutler

Post » Pt sty 28, 2011 13:44 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

gerardbutler pisze:ile ma pani wszystkich kotow pod opieka?

Na dzień dzisiejszy. Stado kotów wolnozyjacych. Zamieszkujące tereny zielone, ogrody dzialkowe, teren byłych działek Tęcza, tereny miejskie - 114 sztuk. 98 procent populacji jest wysterylizowana. Kilka kotek w większości nowych , do zrobienia w tym roku.

Rezydenci 19 sztuk plus 16 sztuk czyli kotki uratowane z likwidowanych działek Tęcza, gdzie groziła ich życie było zagrożone przez kłusowników, psy i dzikie zwierzęta.14 kociaków, równierz ratowanych z zagrożonego terenu działek Tecza, wydałam dobrowolnie i na własna prośbe w ubiegłym roku Inspektorowi Toz do leczenia i dalszej adopcji.
Ostatnio edytowano Pt sty 28, 2011 13:48 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt sty 28, 2011 13:46 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

trzymam bardzo kciuki żeby pani sie udalo znalezc dobre domki dla kociakow i życze pani dużo siły w pomocy dla nich
niestyety tylko tyle moge :ok:
gerardbutler

Post » Pt sty 28, 2011 13:49 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziękuję Pięknie :D

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 14:10 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Niestety ryby dzisiaj nie dostaliśmy. Hurtownicy wogóle nie przyjechali. Zatem czeka nas walka z korpusami. Mam jeszcze dużą paczkę ryby, to jakoś to podzielę dla łasuchów. :wink:

Ale rozmawiałam dzisiaj z naszymi Rybakami. :D Jeśli nie będzie duzego mrozu, jest nadzieja że w przyszłym tygodniu roztawią sieci.
:wink:

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 14:19 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

zapraszam na kolejny bazarek dla kociaczków Izy :kotek:
viewtopic.php?f=20&t=123390
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt sty 28, 2011 14:35 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

skarbonka pisze:zapraszam na kolejny bazarek dla kociaczków Izy :kotek:

Matko jedyna!!! 8O Aniu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dech mi zaparło. :lol: Jesteś KOCHANA. :1luvu: Bardzo Kochana. :1luvu: :D

A Mąż mi właśnie przed chwilka napisał że dzisiaj jest nasza Rocznica Ślubu. :D Kurcze człowiek taki zalatany ze nawet nie pamięta. :roll: Ale dobrze że Mąż ma to zawsze na uwadze. :D

I jak widać oprócz nieprzyjemnych prezencików :evil: trafiaja sie Piękne Prezenty. :1luvu: Aniu jeszcze raz Wielkie Dzięki. :1luvu: No w szoku jestem. :D

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 14:40 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:

Matko jedyna!!! 8O Aniu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dech mi zaparło. :lol: Jesteś KOCHANA. :1luvu: Bardzo Kochana. :1luvu: :D

A Mąż mi właśnie przed chwilka napisał że dzisiaj jest nasza Rocznica Ślubu. :D Kurcze człowiek taki zalatany ze nawet nie pamięta. :roll: Ale dobrze że Mąż ma to zawsze na uwadze. :D

I jak widać oprócz nieprzyjemnych prezencików :evil: trafiaja sie Piękne Prezenty. :1luvu: Aniu jeszcze raz Wielkie Dzięki. :1luvu: No w szoku jestem. :D

:oops: :wink: :1luvu: najlepszego z okazji rocznicy :balony: :cat3:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt sty 28, 2011 14:45 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:

:oops: :wink: :1luvu: najlepszego z okazji rocznicy :balony: :cat3:

i ja sie dołacze do zyczen
wszystkiego naj :balony: :balony: :balony: :piwa:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt sty 28, 2011 15:21 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Skarbonka bazarek czad...a te kolczyki kółka będą mnie wołały :1luvu: tylko kasy brak :oops:

Iza najlepszego :) :)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Pt sty 28, 2011 15:26 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

saranna pisze:

Skarbonka bazarek czad...a te kolczyki kółka będą mnie wołały :1luvu: tylko kasy brak :oops:

Iza najlepszego :) :)

dziękuję :1luvu:
wiesz te kolczyki też mnie tak wołały jak leżały na wystawie w sklepie, hehe..
no i się skusiłam, a potem portfel miałam pusty, a kolczyki rok w szafie przeleżały bo stwierdziłam, że są zbyt odważne :mrgreen:
Pozdrawiam :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt sty 28, 2011 16:55 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Radzę dobrze przejrzeć starsze posty - także te z interwencji TOZ
Można tam znaleźć prawdziwą ilość kotów i fakt zerowej adopcji tychże, warunków przetrzymywania i chorób wszelakich z białaczką na czele.
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt sty 28, 2011 17:14 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:

Można tam znaleźć prawdziwą ilość kotów i fakt zerowej adopcji tychże, warunków przetrzymywania i chorób wszelakich z białaczką na czele.

Przyczajony tygrys, ukryty smok. Czyta po cichu i czeka na okazję aby skrzywdzić.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Pt sty 28, 2011 17:22 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:

Chyba każdy kto tu wchodzi to czytać potrafi! A jeżeli coś kogoś bliżej zainteresuje to poczyta sobie także stare wątki, które można łatwo znaleźć! Tutaj żadnych tajemnic nie ma, ani brudów do ukrycia! Tak więc proszę zająć się swoim wątkiem i swoimi sprawami.. Prócz złośliwości widzę też zazdrość, o nowe osoby odwiedzające nasz wątek, ale cóż i takie rzeczy się zdarzają..
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt sty 28, 2011 17:30 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

liczę na to że tu każdy czytać umie

a w sprawie zazdrości to mnie ubawiłaś :ryk:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

[poprzednia][następna]