Pan Janda szuka kolejnego miejsca do lansu

"Warszawska Straż dla Zwierząt gotowa jest przejąć zarządzanie tym schroniskiem w każdej chwili".
Już raz "zarządzili sie" kotami na Bielanach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karolinah pisze:
Pan Janda szuka kolejnego miejsca do lansu![]()
"Warszawska Straż dla Zwierząt gotowa jest przejąć zarządzanie tym schroniskiem w każdej chwili".
Już raz "zarządzili sie" kotami na Bielanach
magaaaa pisze:Red Podgórska razem z Pietkiewiczową opluwały wszystkich i wszystko.
Udało mi się znaleźć jeden z wypoconych przez nie artykulików - dwa piętra wyżej zalinkowałam, poczytajcie.
No cóż, jak się żyje z wierszówki trzeba pisać różne rzeczy.
magaaaa pisze:http://www.piwzyrardow.pl/
(na dole)
Szybko posprzątali![]()
Zofia&Sasza pisze:magaaaa pisze:Red Podgórska razem z Pietkiewiczową opluwały wszystkich i wszystko.
Udało mi się znaleźć jeden z wypoconych przez nie artykulików - dwa piętra wyżej zalinkowałam, poczytajcie.
No cóż, jak się żyje z wierszówki trzeba pisać różne rzeczy.
Doceń to, że zmieniła pogląd na sprawę. I gwoli sprawiedliwości dodam, że one tak z przekonania, a nie dla kasy
asia2 pisze:(...) i pomysł na przejęcie przez straż miejską zarządu nad schroniskiem?
asia2 pisze:nie wiem czy ktoś pociągnie wątek ale prosze o inf od osoby sledzącej dokładnie tę sprawę. Czy powiadomione zostały takie organa jak np. wójt, burmistrz, prezydent miasta? ( nie wiem kto tam pasuje)
Ja czytam ustawę i nie rozumiem, naprawdę w jaki sposób coś takiego się dzieje gdy prawnie wszystko jest oczywiste. Jakoś tak po omacku działają wszyscy. Rozumiem że został złożony wniosek do góry żeby pozbawić kobitę praw do zwierząt i stąd czas oczekiwania na decyzję (która skądinąd nie musi być poprzedzona żadnym procesem, podejmowana jest z urzędu) i pomysł na przejęcie przez straż miejską zarządu nad schroniskiem? Ale też można zabrać i dopiero powiadomić górę gdy zwierzaki są rażąco zaniedbywane.
Co się dzieje, kto to blokuje?
1969ak pisze:W wiadomościach w Zetce mówili, że rozpoczęła się tam kontrola.
Zofia&Sasza pisze:1969ak pisze:W wiadomościach w Zetce mówili, że rozpoczęła się tam kontrola.
Oby rzetelna...
Tweety pisze:Zofia&Sasza pisze:1969ak pisze:W wiadomościach w Zetce mówili, że rozpoczęła się tam kontrola.
Oby rzetelna...
a wiadomo czyja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, EdwardGok, ewar, Google [Bot] i 91 gości