Nie mogę się doczekać zdjęć księżniczki-żabci w małej czarnej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Amelia Poulain pisze:
![]()
![]()
Mnie już nic nie zdziwi na tym cudownym wątku
jeżeli nie zdziwi, to może zachwyci
zamówiłam Niusi ciuszek - w końcu dziewczyna nie może ciągle chodzić w tym samym
no i małą czarną każda w szafie musi mieć
Powinna dobrze utrzymać bieliznę
Cudo!!!kamari pisze:jeżeli nie zdziwi, to może zachwyci
zamówiłam Niusi ciuszek - w końcu dziewczyna nie może ciągle chodzić w tym samym
kamari pisze:Amelia Poulain pisze:
![]()
![]()
Mnie już nic nie zdziwi na tym cudownym wątku
jeżeli nie zdziwi, to może zachwyci
zamówiłam Niusi ciuszek -
w końcu dziewczyna nie może ciągle chodzić w tym samym![]()
kamari pisze:
Misiek zdecydowanie lubi wysokości, pół metra nie stanowi żadnego problemu![]()
Kiedy nożka bardziej się wzmocni będzie pewnie wskakiwał wyżej![]()
Rudy Miś jest bardzo rozczulający, taki cichutki i spokojny.
Uczy się zachowań "domowych" i życia w zwariowanym stadzie.
Przy karmieniu stawiam go na blacie, na którym kroimy mięsko.
Na początku nie mógł uwierzyć, że może jeść ile chce i rzucał się łapczywie na każdy kawałek![]()
Teraz już zaczyna jedzenie od baranka i radosnego ocierania, je powoli przebierając kawałeczki![]()
kamari pisze:[quote="Anna Kubica] Czyli Misiek jak najbardziej preferuje górne półki![]()
Jak on mi się podoba.... piękny rudzielec[/quote]
Misiek zdecydowanie lubi wysokości, pół metra nie stanowi żadnego problemuKiedy nożka bardziej się wzmocni będzie pewnie wskakiwał wyżej
![]()
Rudy Miś jest bardzo rozczulający, taki cichutki i spokojny. Uczy się zachowań "domowych" i życia w zwariowanym stadzie. Przy karmieniu stawiam go na blacie, na którym kroimy mięsko. Na początku nie mógł uwierzyć, że może jeść ile chce i rzucał się łapczywie na każdy kawałek![]()
Teraz już zaczyna jedzenie od baranka i radosnego ocierania, je powoli przebierając kawałeczki![]()
Misiek, jak każdy kot żyjący od urodzenia na dziko, musi się uczyć ...bawić. Jest bardzo miziaty i przytulny, ale człowiek nigdy nie będzie idealnym partnerem do biegania i kotłowania się, dlatego zachęcam nowych przybyszy do zabawy z innymi futrzakami. Dopiero, kiedy to nastąpi, uznaję, że kot się w pełni zaaklimatyzował.
Rudy je, śpi i buszuje z innymi, ale dopiero wczoraj zauważyłam próby zabawy z Antonkiem. Antonio dał mu buzi, a Misiek przewalił się brzuchem do góry i wyciągnął do niego łapki. No, wzruszyłam się[/quote]
kamari pisze:Nie chciałam o tym pisać, bo nie ma się czym chwalić, ale problem narasta, więc nie mogę tego dłużej ukrywać. Amelka mnie bije.Trwa to już od jakiegoś czasu. Znosiłam to po cichu starając się kamuflować ślady pobicia, ale teraz przemoc się nasiliła. Amelka ma wspólniczkę, którą szybko wyszkoliła w atakach na moje ręce i stopy. Niusia jest jednak bardziej bezwględna i zadaje ciosy pięścią prosto w nos.Nie wiem, gdzie się zgłasza takie przestępstwa. Potrzebuję pomocy !!!
naline pisze: [To koniecznie należy zgłosić!! Słusznie zrobiłaś, że weszłaś na Miau. Padłaś ofiarą przemocy, my Ci pomożemy. Myślę że powinnaś zacząć uczęszczać na anonimowe spotkania ofiar kociej przemocy. A jakie są powody ataków? Mięso było za słone?
kamari pisze:Nie chciałam o tym pisać, bo nie ma się czym chwalić, ale problem narasta, więc nie mogę tego dłużej ukrywać. Amelka mnie bije.
Trwa to już od jakiegoś czasu. Znosiłam to po cichu starając się kamuflować ślady pobicia, ale teraz przemoc się nasiliła. Amelka ma wspólniczkę, którą szybko wyszkoliła w atakach na moje ręce i stopy. Niusia jest jednak bardziej bezwględna i zadaje ciosy pięścią prosto w nos.
Nie wiem, gdzie się zgłasza takie przestępstwa. Potrzebuję pomocy !!!
alata pisze:Niusieńka rozkwita w magicznym domu kamariZresztą jak wszystkie koty
, ale chyba tylko ona ma taką garderobę
![]()
Nie mogę się doczekać zdjęć księżniczki-żabci w małej czarnejJestem zachwycona zdjęciami (i kreacjami) ślicznej modelki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Silverblue i 51 gości