http://www.tvn24.pl/12690,1690803,0,1,s ... omosc.html
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Oglądajcie jutro o 17.15 na TVN24 "Prosto z Polski"
""godz 17.10 program "Prosto z Polski"
Schronisko w Korabiewicach to najwieksze w Europie prywatne schronisko dla zwierzat ale nie tylko... to najwieksze cmentarzysko i najpiekniejsza umieralnia dla tysiecy istot.
Obejrzyjcie material, to glos korabiewickich zwierząt, króre juz odeszly albo konaja wlasnie teraz.
Jesli byliscie tam i dane Wam bylo byc swiadkami scen, które nie powinny miec miejsca, piszcie do mnie. Chcemy aby zwierzeta przemówily...przez Was, same nie moga zrobic nic, beda tam zyc i umierac w ciszy, niewidziane i nieslyszane, jakby nigdy nie istnialy...""
CatAngel pisze:CatAngel pisze:Oglądajcie jutro o 17.15 na TVN24 "Prosto z Polski"
Schronisko w Korabiewicach to najwieksze w Europie prywatne schronisko dla zwierzat ale nie tylko... to najwieksze cmentarzysko i najpiekniejsza umieralnia dla tysiecy istot.
Obejrzyjcie material, to glos korabiewickich zwierząt, króre juz odeszly albo konaja wlasnie teraz.
Jesli byliscie tam i dane Wam bylo byc swiadkami scen, które nie powinny miec miejsca, piszcie do mnie. Chcemy aby zwierzeta przemówily...przez Was, same nie moga zrobic nic, beda tam zyc i umierac w ciszy, niewidziane i nieslyszane, jakby nigdy nie istnialy...""
Dzisiaj II część![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:CatAngel pisze:CatAngel pisze:Oglądajcie jutro o 17.15 na TVN24 "Prosto z Polski"
Dzisiaj II część![]()
![]()
Też w Prosto z Polski?
Elżbieta pisze:Tak chce Korabiewice przejąć Straż dla Zwierząt..Nie ma co-to się nazywa z deszczu pod rynne..
Do wieczora
Waldek
Katia80 pisze:Elżbieta pisze:Tak chce Korabiewice przejąć Straż dla Zwierząt..Nie ma co-to się nazywa z deszczu pod rynne..
Do wieczora
Waldek
Czy rzeczywiście byłoby gorzej? Nie sądzę, teraz te zwierzęta żyją w piekle, może być im tylko lepiej.
CatAngel pisze:Zosia czy by byłaś w TV
pixie65 pisze:Katia80 pisze:Elżbieta pisze:Tak chce Korabiewice przejąć Straż dla Zwierząt..Nie ma co-to się nazywa z deszczu pod rynne..
Do wieczora
Waldek
Czy rzeczywiście byłoby gorzej? Nie sądzę, teraz te zwierzęta żyją w piekle, może być im tylko lepiej.
Jasne, za Tęczowym Mostem wszak już nic nie boli...
Katia80 pisze:Orientuję się pobieżnie w temacie warszawskiej Straży dla Zwierząt, wiem, że mają grzechy na sumieniu, ale nie chce mi się wierzyć, że pozwolono by teraz, żeby jeszcze tym zwierzakom jakoś zaszkodzić, np. tak, jak Ty piszesz - pousypiać.
Ale to tylko moja głupia wiara, że na świecie żyją dobrzy ludzie, już nic nie mówię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MariuszK i 339 gości