Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magilaina pisze:Matko Bosko! Własnie usłyszałam z balkonu (5 pietro) darcie jap kocich typowe dla marca!!!!! ale jakieeee Czy ostatnia aura pomieszała kotom w głowach???? Czy należy się spodziewać pierwszego wysypu kociaków za 2 miesiące?
Maryla pisze:niestety tak
czy nie mozesz pomoc i wysterylizowac tych kotek, jesli są wolnozyjace?
w Wwie mozna to zrobic za darmo
Magilaina pisze:Maryla pisze:niestety tak
czy nie mozesz pomoc i wysterylizowac tych kotek, jesli są wolnozyjace?
w Wwie mozna to zrobic za darmo
Jak dzikie - a wygląda na to, że tak - nie złapię. Ponadto - jak mówię - pierwszy raz coś takiego słyszałam, a mieszkam tam dwa lata. Nawet na wiosnę nie słyszałam tam kotów dzikusków. Dziś szłam do pracy rozglądając sie mocno i nic. Strasznie to dziwne było, bo normalnie odgłosy takie jakie tylko na wiosnę słyszałam dotychczas. Hm...
Maryla pisze:
to sie odbywa przewaznie w nocy
a koty lapie sie do specjalnych lapek, gdybys sama nie mogla - ktos pewnie by Ci pomogl
w jakiej dzielnicy mieszkasz? czy masz samochod?
Magilaina pisze:Maryla pisze:
to sie odbywa przewaznie w nocy
a koty lapie sie do specjalnych lapek, gdybys sama nie mogla - ktos pewnie by Ci pomogl
w jakiej dzielnicy mieszkasz? czy masz samochod?
Nie złapię, nie podejmę się tego za nic w świecie, nie mam tez samochodu, ani prawa jazdy. Mieszkam na rakowcu przy stacji pkp rakowiec. Nie wiem też gdzie te koty są. Ostatnio, gdy przerabiałam taką akcję to wiedziałam, że kotki są w mojej firmowej kanciapie. Przepraszam, ale nie podejmę sie tego z czym sobie nie poradzę.
Maryla pisze:to po co zakladalas ten watek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Niushonok, sylwiakociamama i 223 gości