Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 19:27 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Madziula pisze:a może wyjdzie w końcu na jaw, że ta alergia jednak nie od kota i wezmą go do domku znowu co ??
no chyba, że jest to wymówka tylko...

Wcale się nie zdziwię, jak dziecku się nie poprawi po oddaniu kota, nawet jeśli było na kota uczulone. Zazwyczaj na jednej alergii się nie kończy, bo są jeszcze roztocza i inne silne alergeny wziewne. Ale widocznie z kotem rozstać się najłatwiej. Ciągle mnie w takich sytuacjach krew zalewa :x
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw sty 27, 2011 19:47 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

mnie też, bo najlepiej zgonić na zwierze nie mając pewności w 100%
ojjj ludzie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw sty 27, 2011 19:57 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kurcze...możemy prosić o przepisanie nas z czwartku 03.02 na piątek 04.02 z powodu lekarza niestety...prosimy bardzo :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Czw sty 27, 2011 20:01 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

to fakt duzo nas dziś było
dojechałam troche późno bo na 11 i juz była kociarnia zapełniona...ludzmi ;)
nawet dzidzia od Marty sobie dreptała :1luvu:

Dary poupychałam do szafy i na szafke a zwirek niewiedziałam czy wysypac do pudła czy nie wiec zostawilam

dyżur w poniedziałek rano moge wziasc wstepnie bo niewiem czy cos nie wyskoczy :?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw sty 27, 2011 20:01 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Pierwsza relacja Fokus -Henio kot miziak, gadający, całą drogę "śpiewał" w samochodzie w mieszkaniu odkrył najważniejsze pomieszczenie (Kuchnię) opróżnił michę :catmilk: Franki domaga się jedzenia głośnym miauczeniem. Jak na razie nisko pienny z powodu może wagi nie wskoczył nawet na wersalkę jest już po manicure i pedicure coby nikogo nie uszkodzić głównie Franki.
Franka obserwator i wąchacz 8O a on nawet jej nie zauważa.
Teraz PROSZĘ o :ok: :ok: :ok: coby odkrył kuwetę
a czy w Chatce ją odkrył :?: :?:

Obecnie leży pod kaloryferem i dżemie :kitty:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw sty 27, 2011 20:14 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:Pierwsza relacja Fokus -Henio kot miziak, gadający, całą drogę "śpiewał" w samochodzie w mieszkaniu odkrył najważniejsze pomieszczenie (Kuchnię) opróżnił michę :catmilk: Franki domaga się jedzenia głośnym miauczeniem. Jak na razie nisko pienny z powodu może wagi nie wskoczył nawet na wersalkę jest już po manicure i pedicure coby nikogo nie uszkodzić głównie Franki.

Bożena , to super ze wzięłaś do siebie Fokusa - Henia zresztą to imię znacznie bardziej do niego pasuje !
Wielki pech tego kociaka przemienił się w farta :ok: :ok: :ok: trzymam kciuki za odnalezienie kuwetki przez kotka :1luvu:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw sty 27, 2011 20:20 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:Pierwsza relacja Fokus -Henio kot miziak, gadający, całą drogę "śpiewał" w samochodzie w mieszkaniu odkrył najważniejsze pomieszczenie (Kuchnię) opróżnił michę :catmilk: Franki domaga się jedzenia głośnym miauczeniem. Jak na razie nisko pienny z powodu może wagi nie wskoczył nawet na wersalkę jest już po manicure i pedicure coby nikogo nie uszkodzić głównie Franki.

Tak dziś rano kuweta była pełna:)Natomiast chodził i płakał po kociarni domagając się wyjścia na dwór

Królik pojechał p.Dagmara zachwycona.Stacjonarny nie za bardzo ale rozlewu krwi nie ma .Kociaki dogadaja się bo i Królisia i stacjonarny to szalone koty.Pani Dagmara zostawiła puszeczki darowiznę w wysokosci 150 zł.
Aha Królisia trafiała do schroniska między 15-21 XI.Bardzo długo siedziała :roll:

Była u Nas też Ewa nowa duża Psotki.Nawiozła darów ze ho,ho.Część pojedzie do schronu część zostanie w KCH.Przyjechal żwirek ,suche jedzonko i puchy mokrego.Dary pochodzą od znajomych Ewy.Dziękujemy :ok:

W niedzielę jedzie na Ds malutka ze schroniska.P.Paulina w spr adopcji ma sie skontaktować z Dorotą

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 27, 2011 21:19 Re: kocia chatka

Oj super wiesci. Duzym z wielkim sercem :1luvu: bardzo bardzo dziekujemy. BOZENKO DZIEKI ZA SZANSE DLA HENIA. On w KC nie mialby szans :1luvu: Oczywiscie 1000 :ok: za relacje kocie a nastepne 1000 :ok: żeby Henio nie tesknil za wychodzenidm. Big tez ma ciagoty na dwór ale jemu jak narazie wystarczy spacer na balkon za to o 2-3 w nocy i nawet -16 mu nie przeszkadza :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw sty 27, 2011 21:23 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 27, 2011 21:22 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Waga Henia Fokusa 8,70 kg :twisted: a waga Franki Betoniarki 4,50 kg :oops:

Bona44

Post » Czw sty 27, 2011 21:27 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:Waga Henia Fokusa 8,70 kg :twisted: a waga Franki Betoniarki 4,50 kg :oops:

No to chudziaczek jest :twisted: Dawałam mu więcej .Dziś "wsadzałam" go na okno i wydawało mi się że waży ok dychy.No w sumie do dychy to mu mało brakuje :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 27, 2011 21:29 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

mar_tika pisze:
Bona44 pisze:Waga Henia Fokusa 8,70 kg :twisted: a waga Franki Betoniarki 4,50 kg :oops:

No to chudziaczek jest :twisted: Dawałam mu więcej .Dziś "wsadzałam" go na okno i wydawało mi się że waży ok dychy.No w sumie do dychy to mu mało brakuje :roll:

ale jak go wynosiłam na III piętro to myślałam że waży z 15 :ryk:

Bona44

Post » Czw sty 27, 2011 21:39 Re: kocia chatka

O to wagowo Henio za 2 koty robic moze :ryk: Big przy nim to cienias 5,3 i cos przytyc nie moze :evil: No coz Big zyje w stresie nadl nie dogaduje sie z Alfem :evil: To jednak kot indywidualista
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 27, 2011 22:14 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

asiek_i_boguś pisze:Kurcze...możemy prosić o przepisanie nas z czwartku 03.02 na piątek 04.02 z powodu lekarza niestety...prosimy bardzo :oops:

Tak jak najbardziej zaraz zmieniam :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 27, 2011 22:20 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.01.-06.02.2011
31.01. pon. rano MartynaP. wie. Teresa
01.02. wt. rano brak wie. Bona44
02.02. śr. rano brak wie. MaraS
03.02. czw. rano brak wie. MaraS
04.02. piat. rano Asia i Bogusia wie. brak
05.02. sob. Martyna wie. brak
06.02. niedz. rano brak wie. brak
Martynko zapisałam Cię na poniedziałek gdybyś nie mogła to daj znać. Ale dziś do południa to kociarnię wypucowałaś aż błyszczała :1luvu: byłam o 17 przywieźć Kropeczkę po sterylce i już się zastanawiałm czyżby wieczorny dyżu był :lol:
Dorotka a Ty kiedy dyżurek bierzesz :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 27, 2011 22:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.01.-06.02.2011
31.01. pon. rano MartynaP. wie. Teresa
01.02. wt. rano brak wie. Bona44
02.02. śr. rano brak wie. MaraS
03.02. czw. rano brak wie. MaraS
04.02. piat. rano Asia i Bogusia wie. brak
05.02. sob. Martyna wie. brak
06.02. niedz. rano brak wie. brak
Martynko zapisałam Cię na poniedziałek gdybyś nie mogła to daj znać. Ale dziś do południa to kociarnię wypucowałaś aż błyszczała :1luvu: byłam o 17 przywieźć Kropeczkę po sterylce i już się zastanawiałm czyżby wieczorny dyżu był :lol:
Dorotka a Ty kiedy dyżurek bierzesz :wink:

Tereniu poproszę na razie o piątek po południu . Niestety poranki na razie już nie dla mnie :( z powodu pracy.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]