Ja również cieszę się, że dostałam zaproszenie na to forum

Jeśli chodzi o odwiedziny i podpisanie umowy to, tak jak mówiłam- nie ma problemu.
Jeśli chodzi o to, ze mieszkam na trzecim piętrze, to chciałabym mieć zabezpieczony balkon. Siedziałam trochę w necie i chyba najlepszym sposobem na zabezpieczenie balkonu jest sieć rybacka obszyta na wymiar bądź siatka aluminiowa. Niestety nie dam rady tego sama zrobić (mieszkam tylko z koleżanką) i kolega który ewentualnie mógłby to zrobic będzie dostępny za jakieś 3-4 tyg. Zresztą na tę siatkę trzeba chyba czekać do 3 tyg (przynajmniej tak wyczytałam na stronie). Chyba, że ktoś z forum zna jakąś złotą rączkę, która mogłaby to zrobić (łącznie z zakupami wkrętów i wszystkich potrzebnych rzeczy, bo dla mnie to czarna magia) oczywiście odpłatnie. Zresztą i tak miałam to zrobić bo Gizmuś uwielbia wygrzewać się na słoneczku, więc chciałabym aby był bezpieczny... a poza tym kieruje się troską ptaków... wiecie co mam na myśli...
Mam jeszcze kilka pytań odnośnie Zefirka

czy korzysta z kuwety używanej przez inne koty, czy musi mieć własną?? Czy był odrobaczony???? I jeśli tak to ile razy, bo niestety mam złe doświadczenia w tej materii- mój Gizmuś był tak zarobaczony, że po odrobaczeniu omal nie odszedł na tamten świat

bardzo to przeżyłam i nie chciałabym tego powtarzać...
Czy był już szczepiony po raz pierwszy??
Pytan pewnie jeszcze trochę będę miała
Martwię się tylko, że jeśli miałabym dwa koty to sypiać chyba będę na podłodze, bo już sam Gizmuś spycha mnie z poduszki a co dopiero dwa koty...
W każdym bądź razie już od jakiegoś czasu myślałam o drugim kotku, bo w okresie wakacyjnym będę mieszkać sama z Gizmusiem i nie chciałabym aby czuł się samotny kiedy będę w pracy.