Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 8:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

EdytaB_a pisze:Jozefina z ta średnią to wiesz jak jest jeden zarabia krocie inny minimum i taka ta średnia wychodzi

Otóż to, tylko mnie takie gadanie bardzo denerwuje :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 27, 2011 9:16 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Dokładnie :evil:
Szczególnie jak trąbią o zamrożeniu płac w budżecie z komentarzem "nareszcie" :evil:
Kwestia tego, na której qrwa pólce w tej lodówce siedzisz :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sty 27, 2011 9:27 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

AYO pisze:Kwestia tego, na której qrwa pólce w tej lodówce siedzisz

Może nie jest to śmieszne ale aż się zaplułam, bo co innego, do cholery można zrobić?

jozefina1970

Post » Czw sty 27, 2011 9:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

No :twisted:
Tak mi się kiedyś w towarzystwie powiedziało jak mi jakiś ciapciak wyskoczył z tym "nareszcie" :twisted:
Temat był zamknięty w sekundę bo gościa zabetonowało a resztę poturlało ze śmiechu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sty 27, 2011 9:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

AYO pisze:No :twisted:
Tak mi się kiedyś w towarzystwie powiedziało jak mi jakiś ciapciak wyskoczył z tym "nareszcie" :twisted:
Temat był zamknięty w sekundę bo gościa zabetonowało a resztę poturlało ze śmiechu :mrgreen:

:ryk:

jozefina1970

Post » Czw sty 27, 2011 20:07 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

:-) Hej Wam, w tej dyskusji nie moge sie udzielic, bo nie wiem, jak w Polsce jest. Wiem tylko, ze moja umowa dzis przyszla i zamurowalo mnie, ze musze robic bezplatne nadgodziny, ktore sa tez w prawie ustosowane. Trudno, jak mi sie to nie spodoba, moge zmienic prace.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw sty 27, 2011 20:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Oj :? A nie rozmawiałaś o tym, jak byłaś pierwszy raz?
Jeśli Ci nie powiedzieli, trochę nieładnie z ich strony.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 27, 2011 20:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Ożesz :evil:
Mnie by się nie podobało..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sty 27, 2011 20:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

No, ale zaraz? My robimy nadliczbowe i też nam nikt nie płaci, możemy odebrać wolnym dniem a Ty Dorotko będziesz mogła odbierać te nadgodziny w wolnym?

jozefina1970

Post » Czw sty 27, 2011 20:16 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Tego tam wlasnie nie pisze. Wiem, ze w prawie pracy jest taki §§§ ale ze to mi sie przytrafi to nie myslalam. Jutro sie czegos postaram dowiedziec i czy moge za to wziac wolne i ile tego musze zniesc. Poczekamy. Staram sie tym nie przejmowac.

SecretFire

Post » Czw sty 27, 2011 20:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

AYO pisze:Dokładnie :evil:
Szczególnie jak trąbią o zamrożeniu płac w budżecie z komentarzem "nareszcie" :evil:
Kwestia tego, na której qrwa pólce w tej lodówce siedzisz :evil:

Tak sie nieśmiało przyłączę. AYO aleś Ty łebska baba jest :ok: Do mnie przyszedł wczoraj doradca finansowy 8O i namawiał mnie na różne inwestycje . Normalnie myślałam, że się zsikam. Mnie ! Na inwestycje! Urzędnika służby cywilnej w naszej Rzeczpospolitej !!! Toż ja wypłate mam tylko do końca miesiąca (od 27-go :mrgreen: ) a on mi 3 filar ? Musiałam użyć urzędowej asertywności i pogonić gościa. A jak słysze o zamrożonych płacach z powodu kryzysu , a z telewizora, że żadnego kryzysu nie ma, to dostaję pienistej wścieklizny :evil:

Secret, jak praca nie ciężka i przyjemna, to nawet po godzinach siedzi sie z przyjemnością.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sty 27, 2011 20:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Wlasnie jasdorek. Musze po prostu zobaczyc jak to wszystko bedzie. Jak bedzie za kolorowo, to wiem gdzie sa drzwi.

SecretFire

Post » Czw sty 27, 2011 20:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

SecretFire pisze:Tego tam wlasnie nie pisze. Wiem, ze w prawie pracy jest taki §§§ ale ze to mi sie przytrafi to nie myslalam. Jutro sie czegos postaram dowiedziec i czy moge za to wziac wolne i ile tego musze zniesc. Poczekamy. Staram sie tym nie przejmowac.

I nie przejmuj się tym teraz, bo może to tak źle nie wygląda jak pisze. :wink:

U nas czasem też trzeba było zostać po godzinach jak była pilna wysyłka, ale godziny do odbioru były.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 27, 2011 20:23 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Na takie cos, to bym sie zgodzila. Ale jak ma wszystko przepasc w Nirwanna, to juz inaczej. Przeciez to jest moje zycie i ja nim dysponuje.

Zmienmy temat... Czuje sie juz dosc dobrze, ale dzis prawie caly dzien spalam. Nie moglam sie pozbierac i co krotki czas mi sie oczy zamykaly. Jeszcze trzy dni i do pracy znowu. Ciekawe jak mnie przywitaja.

SecretFire

Post » Czw sty 27, 2011 20:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Będzie dobrze! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]