ewan pisze:A jak ta kicia znalazła się w AFN? Jest śliczna, myślę że trzeba jej koniecznie pomóc.Tweety może Ty napiszesz cos więcej
my tylko przejęliśmy sfinansowanie operacji usunięcia guzów. Jutro będę rozmawiać z lekarzem o szczegółach.
ewan pisze:A jak ta kicia znalazła się w AFN? Jest śliczna, myślę że trzeba jej koniecznie pomóc.Tweety może Ty napiszesz cos więcej
gerardbutler pisze:witaj tweetydziękuję że sie odezwałaś weterynarze w wad powiedzieli ze to pewnie rak na tym nosku
(
kicia ma sie ogolnie dobrze
wczoraj dalam jej antybiotyki
podaje jej od wczoraj wieczor i dzis rano ten beta karoten -mieszam go z kurczakiem wcina,bo bez smaku jest
czarna plama

gerardbutler pisze:dzisiaj kotka zrobila koncert od rana :jeeeeśśśćć mi sie chce!!!!!!!!!!!!!! musialam wstac i dac papu
niestety zauwazylam dzis ze ten strup na nosie troche sie powieksyl
czyli moze zareagowal na poczatku na antybiotyk a teraz po odstawueniu znow sie powiekszyl?
twetty mam pytanie nie pamietasz moze jaki antybiotyk doktor dawal jej na ten nos?
bo ja powtarzalam betamox i tolfine
a to chyba nie bylo na ten nosek
????????????????
gerardbutler pisze:niezbyt mila wiadomosc ,napiszę
kotka prawopodobnie przywlokla mi do domu swierzba skornego i teraz 8 kotow mam chorych na swierzbaa funduszy brak
musze poprosic moich wetow o leki na kreche,bo stronghold na swierzb kosztuje u nich ok 30 zl![]()
![]()
kurde same problemy ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 6 gości