Znajdziecie na nim puzzle 30, 35 i 60 elementów dla naszych małych pociech z motywami znanych i lubianych bajek - Kubusia Puchatka, Myszki Miki, Noddy'ego oraz Toma i Jerry'ego. Dochód przeznaczamy na konsultację chorej łapki oraz na leczenie Kukiego.

Cała uzbierana kwota przekazana zostanie na ratowanie łapki kocurka przed amputacją. Historię Kukisia znajdziecie tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=122115
i tu:
http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 2889063557
Cena w opcji kup teraz podana są pod każdym przedmiotem. stan puzzli idealny, oprócz nr 5, których pudełko jest leciutko podklejone taśmą - to były ulubione puzzle mojego synka i często je układał
Do ceny należy doliczyć 5 złotych na przesyłkę. Przy kupnie kilku paczek nie ulega zmianie
Podana cena (w opcji kup teraz)jest ceną minimalną, jeśli ktoś ma ochotę przekazać większą kwotę, proszę zaznaczyć, będę wdzięczna - kociaki jeszcze bardziej Lista osób, oraz kwota wpłaty ( z pominięciem 5 zł na przesyłkę -priorytet) umieszczona będzie w pierwszym poście.
Konto oraz dane przesyłam na PW. Jest to moje prywatne konto, po zakończeniu bazarku całą kwotę (podsumowanie w pierwszym poście) przelewam na konto kieleckich zwierzaków
A oto puzzle:
1
6 zł sprzedane wanila
2
7 zł sprzedane vega29
3
6 zł sprzedane wanila
4
9 zł sprzedane wanila
5
5 zł sprzedane vega29
Serdecznie zapraszam na zakupy !!!