kropkaXL pisze:Po tęczy barwnym moście
pobiegł
by znów szczęśliwym być...
Kotku,a my płaczemy![]()
![]()
![]()
Ty przecież miałeś żyć!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pobiegł
Kotku,a my płaczemy![]()
![]()
![]()
Ty przecież miałeś żyć!
Iburg pisze:Uważam żeby zostawić Shreka a napisać że odszedł, pozostał dług w lecznicy
pobiegł
Kotku,a my płaczemy![]()
![]()
![]()
Ty przecież miałeś żyć!
Smarti -przytulam mocno!
Marzenia11 pisze:I jeszcze doprecyzowanie: karma Urinary jest na schorzenia dróg moczowych i pęcherza, a ścislej: na struwity (czyli kamienie) wytrącające się w pęcherzu, karma Renal jest dla kotów z chorobami nerek. To są zupełnie inne schorzenia.
Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:I jeszcze doprecyzowanie: karma Urinary jest na schorzenia dróg moczowych i pęcherza, a ścislej: na struwity (czyli kamienie) wytrącające się w pęcherzu, karma Renal jest dla kotów z chorobami nerek. To są zupełnie inne schorzenia.
Nie wiem na ile to prawdziwa informacja ale obiło mi się o uszy że podawanie Renala na struwity i odwrotnie - Urinary przy nerkach jeszcze bardziej potęguje działanie chorób
smarti pisze:Carlito będzie żył i będzie zdrowy!!!!!!!!!!!! raczej na pewno.
Miał spruchniały i przegniły ząb przedtrzonowy po prawej str z zastarzałym ropniem-z tego powodu mial stan zapalny a jako że w schronie 11-go go wykastrowali ale do pysia zajrzeć już im zapału nie starczyło, to rozwalono mu lekko nereczki.( no i dlatego nie jadł oczywiście!)
jest dość młody i z tego wyjdzie-mam to obiecane.
smarti pisze:Carlito swoimi pięknymi ogromnymi oczami wymusiła na mnie że dziś ostatnia najostatniejsza kroplówka.![]()
...
2 do adopcji gotowe za ok 2 tyg.-Trisia i Carlito.
smarti pisze:moi mieszaną z tych rodzajów royala ktory akurat jest w promocji u p.Tomka na bazarku + urinary i renala dodatek profilaktycznie ,prawie zawsze.
IzkaSz pisze:A ja chciałabym wiedzieć co z dziewczynami ? Fioną i Devi?
Gibutkowa pisze:Zaczyna się
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill i 62 gości