Cześć Misiu! Dobrego dnia i znalezienia domku. Kot, który ma same zalety, bo jest miły, pogodny, kochany, zaradny i nawet opiekuńczy wobec innych kotów, zasługuje tylko na najlepszy dom. Niech Cię ten dom wypatrzy.
Duża ma ogromną prośbę do wszystkich kibicujących mi, proszę podpiszcie petycje w sprawie Korabiewic, może tym razem uda się coś konkretnego dla tych zwierząt zrobić.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Misiu, co u Ciebie? Jakieś drobne zabiegi pielęgnacyjno-higieniczne? Jakieś miłe zabawy? Szuflady pełne kotów? Dróżki wspólne i przecinające się z Zenkami - zaczepkami? (oby nie!) Miła sobota z Dużą? Pozdrawiamy i życzymy domku
witam wszystkich!Jestem nowa ze Szczecina.Chciałabym wymienić doświadczenia z Panią od Misia.W czerwcu adoptowałam czarnego Barnabę ,który nie trzyma moczu i kupeczki.Podaję mój nr gg 10378270.Barnaba jest ze schronu z Elbląga.Jego wątek był na miau.Będzie mi miło jak Pani do mnie napisze.Pozdrawiam .