Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 10:17 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

fajny ten tunel. tez bym taki chciała ;)

Biedaczek ten Konan, to jednak ogranicz mu te smakołyczki a dopieszczaj bardziej. Żeby znów rozwolnienia nie miał...
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw sty 27, 2011 10:17 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

Uj, to faktycznie trudna sprawa.

A Miau-ową chcicę to ja też mam zawsze :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 27, 2011 10:18 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

No i proszę, już setna strona :mrgreen:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw sty 27, 2011 10:24 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

O Wy... :twisted: to musze teraz zamilknąć póki nie stworzę nowego wątku 8) a stanie się to zapewne późnym popołudniem bo za niedługo wychodzę z domu.

Ja mu dużo nie daje, ale on taki delikatusieńki. Kupowałam różne fajne smakołyki z Gimpeta, wszystkim gardzi. Kiełbaskami kocimi nie gardzi bo napchane różnymi dziwnymi rzeczami. A najmniej gardzi szyneczką, serkiem zółtym i śmietanką :twisted:

No ciekawe czy im się tunel spodoba, jak nie to moge opchnąć dalej :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw sty 27, 2011 10:28 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

shalom pisze:O Wy... :twisted: to musze teraz zamilknąć póki nie stworzę nowego wątku 8) a stanie się to zapewne późnym popołudniem bo za niedługo wychodzę z domu.

Ja mu dużo nie daje, ale on taki delikatusieńki. Kupowałam różne fajne smakołyki z Gimpeta, wszystkim gardzi. Kiełbaskami kocimi nie gardzi bo napchane różnymi dziwnymi rzeczami. A najmniej gardzi szyneczką, serkiem zółtym i śmietanką :twisted:

No ciekawe czy im się tunel spodoba, jak nie to moge opchnąć dalej :lol:

to jak na[prawdę nie będą chciały z tego korzystać, to ja się zgłaszam, mi możesz opchnąc :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw sty 27, 2011 12:05 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

Trochę zmieniłam plany i jest nowy wątas :mrgreen: miau rządzi :mrgreen:
viewtopic.php?f=1&t=123337
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw sty 27, 2011 19:44 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

shalom pisze:U nas na uczelni była ostatnio komisja akredytacyjna.
Początki nauki średnią mi idą bo usypiam :lol:

Ja dziś w pracy usypiałam nad procedurami ogólnymi systemu zarządzania jakością Obrazek

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw sty 27, 2011 19:53 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

shalom pisze:Nie pamiętam, ale na chatulu jest na pewno bo gdzieś czytalam.

Wlazł na moje kolana sam, udeptywał, położył się, leżał pół godziny mrucząc i się wtulając... :1luvu: aż mi się łezka zakręciła w oku, bardzo dawno tego nie robił, czyli w tym zbóju jest jeszcze gdzieś tam mój misiaczek :D musiał się czuć przeze mnie zaniedbany i stąd te nerwy, patrzył na mnie jakby z żalem(H się śmiał że sobie wymyślam) a dziś znów spojrzał takimi spokojnymi i zadowolonymi oczkami :1luvu: muszę go wiecej chwalić i rozpieszczać. I o Frejce teraz nie zapomnieć.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

A zdjęcia na "drapaku" super! :ok:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Nie sty 30, 2011 1:21 Re: Conan Barbarzyńca i księżniczka Freya - catstory:-D

shalom pisze:Trochę zmieniłam plany i jest nowy wątas :mrgreen: miau rządzi :mrgreen:
viewtopic.php?f=1&t=123337

Zamykam
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

[poprzednia]