Julka - KsiĄżniczka na włościach:-).

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 18:58 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

No dobra wróciłam, to czas się nieco zorganizować........J. D Ty rozumiem możesz przyjąć Julkę na tymczas choćby dziś?:-)
Pozostaje kwestia transportu - coś się w tej sprawie rozjaśniło? Ktoś tu pisał, ze będzie jechał pod koniec stycznia......tak?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sty 24, 2011 19:19 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Monia z Bialegostoku miała jechać do Wa-w ale pisała mi,że to może przeciągnąć się na początek lutego;ktoś jeszcze pisał o możliwości podwózki to może byłoby wcześniej.Druga sprawa,to taka,że wyjazd Moniki związany jest z pozytywną opinią na temat domku dla koteczki w Wawce.ja oczywiście,że moge przyjąć w każdej chwili i u mnie będzie miała możliwość oswajania się w takim tempie jakie sobie wybierze i tak długo jak będzie chciała.
edit: Szalony Kot pisała,że kolega jeżdzi co dwa tyg. w weekendy

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sty 24, 2011 20:43 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Zaraz napiszę do Szalonego Kota i jeszcze jednej osoby + muszę nadrobić Gerardowe sprawy - źle to tam wygląda.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto sty 25, 2011 12:14 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Się dowiem. Ale ponieważ kolega był w ten weekend, to obstawiam, że teraz będzie za te dwa tygodnie :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto sty 25, 2011 12:19 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

a ja napiszę do moni co u niej z wyjazdem...

J.D.

Post » Wto sty 25, 2011 16:24 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

jak tam Julka? przyznaje, ze zakochalem sie w niejh:D mam w domu kocura, ktory byl równiez bardzo zdystansowyany i taki dzikun, nie pozwalal sie dotykac poza porami karmienia, obserwowal wszystko z daleka, unikal brania na rece i wszelkich czulosci. Teraz to najwiekszy pieszczoch i potrafi poswiecic zarcie dla miziania(miski czysci w tym czasie jego siostra).
Nie wiem jak by zareagowaly na kocie towarzystwo, choc maja doswiadczenia kocie, ze sie tak wyraze (zyly w stadzie w stanie dzikunowym, a potem w DT z dwoma innymi kotami)....

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto sty 25, 2011 16:28 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Czy to propozycja dla Julki na domek?

J.D.

Post » Wto sty 25, 2011 16:32 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Mysle nad tym, nigdy nie mialem kota na tymczasie u siebie, wiec to musi byc dobrze przemyslana sprawa, nie chcialbym porywac sie z motyka na slonce:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto sty 25, 2011 17:41 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

sebow pisze:Mysle nad tym, nigdy nie mialem kota na tymczasie u siebie, wiec to musi byc dobrze przemyslana sprawa, nie chcialbym porywac sie z motyka na slonce:)

może w takim razie DS u cCiebie by znalazła, przemyśl bo warto a różnicy między dwoma a trzema kotami to nie zauważysz nawet - no chyba że więcej będzie do kochania :D ja mam taką trójkę i każde inne i jest fajnie, polecam :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto sty 25, 2011 18:34 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Julka nie jest łatwym kotem - nie będę ściemniać, ze jest :-)

W każdym razie gdyby nam się nadmiar chętnych zrobił - to jest jeszcze ten gość....bez przydziału

viewtopic.php?f=13&t=116270

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 25, 2011 18:41 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Sorki ale brak czasu na doczytanie wątku chłopca :oops: może parę słów o nim-w jakim wieku,jak do innych kotów,czy zdrowy,jaki charakterek itp....
edit: już doczytałam

J.D.

Post » Śro sty 26, 2011 21:46 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

Szalony Kot pisze:Potrzymam kciuki :ok:

Mój kolega niestety za dwa tygodnie dopiero jedzie.

Ja 12.02 wyjezdzam znów na tydzień ( ferie). To jest niestety dokładnie za 2 tyg.......Kurteczka ........a myślałam, ze się uda zrobić przerzut przed moim wyjazdem.....

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 26, 2011 21:55 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

A za 2 tyg. to nie 5/6 lutego? Licząc weekendy

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro sty 26, 2011 21:55 Re: Strychowa Julka - pregus z rudym.....kot wyzwanie.

A za 2 tyg. to nie 5/6 lutego? Licząc weekendy

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]