terenia1 pisze:Filomen pisze:mam osoby zaiteresowane kotką z adhd, do 4 miesięcy? oraz kotką pręguską starszą (zaproponowalam Efi) mamy jakieś maluchy?
Ewa pamiętaj o kotkach z Klimontowa![]()
Dziś właśnie zawiozłam mamuśkę całej ferajny i jedną z koteczek na sterylkę do Almavetu - kotki strasznie płakały podczas transportu, chyba jeszcze nigdy nie opuszczały swojego miejsca zamieszkania, w piatek zabieram je spowrotem. I będę też umawiała resztę na zabiegi - jeszcze 4 kocurki i 2 koteczki.
Widać, że babka nie ma lekkiego zycia, na zasiłku, dziś mi wspomniała, ze nawet nie ma co kotom kupić do jedzenie i będą do jutra głodne jak od kogoś nie pozyczy pieniędzy - widać że jest z nimi związana każdy z nich ma imię siedzi w kuchni z tymi wszystkimi kociakami przy malutkim grzejniczku - a po obydwu stronach grzejnika poduszki dla kotów, kurcze przykre to wszystkoMówiła że gdyby pracowała to dałaby je radę utrzymać i nie wydawałaby ich ale niestety
![]()
Więc co miałam robić zabrałam z Kociej Chatki suche jedzonko i 2 duże puszki jedzonka (odkupię i oddam), i zawiozłam jej jeszcze bardzo była wdzięczna normalnie się popłakała![]()
Dziewczyny gdybyście chciały wesprzeć dokarmianie tych kociaków byłoby super![]()
A do kociarni przywiozłam z Almavetu 2 nasze kontenerki i karton próbek sucheg jedzonka - przepraszam zostawiłąm na stole bo nie miałam czasu rozpakować
Tak, pamiętam o kociakach,
Monice rownież dziekujemy za puszeczki hillsa odpowiednik intestinalu

u mnie Frytka cały czas leci na mokrym sensitivity albo intestinalu bo inne zwraca