ps. chyba mnie ostro pogieło że tak się ciesze z kupala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andrzej780 pisze:kupka u Sonieczki była przed chwilą i to całkiem fajnych 5 bobków - chyba się nie zatkała
ps. chyba mnie ostro pogieło że tak się ciesze z kupala![]()
![]()
andrzej780 pisze:Milo natomiast bardzo szybko ją wyręczył w jedzeniu
jozefina1970 pisze:Dżentelmen
andrzej780 pisze:dziewczyna chyba mi się po prostu przejadła, sądząc po bobkach
andrzej780 pisze:a jakże i to z pełną gębą![]()
andrzej780 pisze:o wróżeniu z fusów słyszałem ale z tego chyba też można![]()
![]()
mirka_t pisze:Zastanawiam się czy to zbieg okoliczności, że Soni najgorsza alergia wychodzi w styczniu. Gdy ją brałam w grudniu miała na sobie dużo strupków, ale podgojonych. Dopiero w styczniu bardzo mocno się rozdrapała i wylizała. Z czasem wszystko się zagoiło i do czasu adopcji była prawie czysta. Jej skóra była w nieporównywalnie leszym stanie niż w grudniu poprzedniego roku, ale u mnie była leczona.
SecretFire pisze:Niech to szlag trafi. Dziekuje Bogu, ze do Ciebie trafila i ja tak kochasz, jaka ona jest.
Pomyslales moze tez o nawilzaniu powietrza? Jak to akurat teraz jest tak mocno, to moze jest za suche powietrze i cos takiego by pomoglo.
Ale rozne kroketki moim tez nie odpowiadaja. Probowales juz karme od Kattovit? http://www.zooplus.de/shop/katzen/katze ... utter/5574 Chociaz kroketki sa takie trojkatne z dziurka w srodku, to moje jednak dosc lubia. Zwlaszcza, jak ich w konia zrobie i posypie na podloge a nie do miseczki, wtedy mysla, ze to smakolyki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 155 gości