o Pani szkalowaniu mojej osoby
gdzie??
prosze mi podac namiary na tutejsza władze

Jest gorzej niż myślałam.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
o Pani szkalowaniu mojej osoby
prosze mi podac namiary na tutejsza władze
AnielkaG pisze:satyr77, ta Pani rozmawiała z niemal wszystkimi DT z tego wątkui kota dalej nie ma, dziwne nie?
raczej nie nie szukałam nigdzie
i jeszcze do tego Pani kłamie
dobrze z tymze Pani mi nic nie proponowała a na wszytskie pytania odpowiadałam ale w porzadkunajszczesliwsza pisze:Ponieważ nie udzieliłaś satysfakcjonujących mnie odpowiedzi nie zaoferuję Ci mojej tymczaski.
Good Girl pisze:dobrze z tymze Pani mi nic nie proponowała a na wszytskie pytania odpowiadałam ale w porzadkunajszczesliwsza pisze:Ponieważ nie udzieliłaś satysfakcjonujących mnie odpowiedzi nie zaoferuję Ci mojej tymczaski.
nie bede rezygnowac bo nic złego nie zrobiłam a to ze cos sie komus wydaje przykro mi szkoda ze mnie to spotkało kogos kto chce zaopiekowac sie kotem i dac dom bo ktos rzucił plote ale jak pisałam wczesniej porozumiem sie z administratorem i jak najbardziej wyjasnie ta spraweAnielkaG pisze::D jejku, ta kobieta na prawdę nic nie rozumie
Droga Pani świat jest mały, ludzie zajmujący kotami się dobrze znają, a Pani jest tak charakterystyczna, że faktycznie nie musi się pani podpisywać imieniem i nazwiskiem (co dla mnie jest równoznaczne ze złymi zamiarami)
a z poszukiwań kota radzę zrezygnować, bo jak Pani widzi tylko RAZ się udaje
najszczesliwsza pisze:Good Girl pisze:dobrze z tymze Pani mi nic nie proponowała a na wszytskie pytania odpowiadałam ale w porzadkunajszczesliwsza pisze:Ponieważ nie udzieliłaś satysfakcjonujących mnie odpowiedzi nie zaoferuję Ci mojej tymczaski.
Jak mogłam Ci coś zaproponować, skoro nie masz warunków na kota?
Good Girl pisze:nie bede rezygnowac bo nic złego nie zrobiłam a to ze cos sie komus wydaje przykro mi szkoda ze mnie to spotkało kogos kto chce zaopiekowac sie kotem i dac dom bo ktos rzucił plote ale jak pisałam wczesniej porozumiem sie z administratorem i jak najbardziej wyjasnie ta spraweAnielkaG pisze::D jejku, ta kobieta na prawdę nic nie rozumie
Droga Pani świat jest mały, ludzie zajmujący kotami się dobrze znają, a Pani jest tak charakterystyczna, że faktycznie nie musi się pani podpisywać imieniem i nazwiskiem (co dla mnie jest równoznaczne ze złymi zamiarami)
Satyr77 pisze:Jak zwykle czegoś nie łapie. Joaśka czy jak jej tam jest z Ludwikowic, kobita mówi że jest z wawki. No dobra styl pisania może i podobny, ale nie zaryzykował bym stwierdzenia, że to ta sama osoba. Nie wiem jak wy ale ja dość dokładnie trzepie domki i bez wizyty przedadopcyjnej kota nie puszczam, można w razie wątpliwości na takiej wizycie obejżeć książeczkę psa, można sprawdzić u weta. No chyba, że to inna osoba już wcześniej sprawdzona.
Chatte pisze:Good Girl pisze:nie bede rezygnowac bo nic złego nie zrobiłam a to ze cos sie komus wydaje przykro mi szkoda ze mnie to spotkało kogos kto chce zaopiekowac sie kotem i dac dom bo ktos rzucił plote ale jak pisałam wczesniej porozumiem sie z administratorem i jak najbardziej wyjasnie ta spraweAnielkaG pisze::D jejku, ta kobieta na prawdę nic nie rozumie
Dobra Dziewczyno, nie dziw sie, że osoby opiekujące się kotami chca dokładnie wiedziec w czyje ręce ma trafic ich podopieczny. Włożyły wiele prywatnej kasy, poświęciły wiele czasu i przede wszystkim serca, żeby dac schronienie i wyleczyc wiele kocich bied. Widziały wiele zla wyrządzonego przez "ludzi" braciom mniejszym. Wiele kotów wróciło z adopcji bo podrapały meble, dziecko albo inny domownik dostal alergii (a tak, alergia może sie objawić po dłuzszym nawet czasie), bo ktos przestał miec ochote na zajmowanie się zwierzakiem i mnóstwo innych prawdziwych lub nie powodów.
Dlatego każdy chętny jest bardzo dokladnie sprawdzany - nikt nie lubi nietrafionych inwestycji...
aczkolwiek jest to bezprawne
co wiecej zalezy mi na podpisaniu umowy.
AnielkaG pisze:aczkolwiek jest to bezprawne
co jest bezprawne? że nie dam Pani kota? Dlaczego nie używa Pani znaków interpunkcyjnych i wielkich liter? Pytałyśmy o konkretne rzeczy i nie dostałyśmy konkretnych odpowiedzi.co wiecej zalezy mi na podpisaniu umowy.
a skąd Pani wie o umowie? skoro nie szukała Pani kota nigdzie wcześniej? a kota miała Pani w dzieciństwie? Tutaj takie określenie nie padło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 48 gości